Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie

Jak dla mnie tylko 3 ma sens.
    5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8

Domyślnie

zadne mi sie nie podoba czegoś tu brakuje jak dla mnie, domyslam sie ze warunki oswietleniowe były słabe ale, pokaż coś jeszcze, bo mysle ze koncert był świetny i nie wieże ze wybrałes tylko 3

Domyślnie

jak dla mnie też najbardziej 3, dlaczego robiłes tylko na iso 800?? Na d300 robie koncerty na 1600, 2000 i nadaje się spokojnie do publikacji.
    D300/Tamron 17-50 2.8/Nikkor 70-300 VR/Nikkor 50 1.8/SB-600/Sunpak

autograf
    Gość

Domyślnie

A tak lubię ich kawałki..

Słabe zdjęcia. Słabiutkie.

Domyślnie

Z chęcią dowiem się co jest takie słabiutkie w tych zdjęciach...
    D750X2 /FM/ dużo gratów

autograf
    Gość

Domyślnie

Jedynka krzywa. Blik na dwójce dyskwalifikuję fotę. Na trójce natomiast obciąłeś kończynę.

Domyślnie

hmm a co to jest? zdjęcie krajobrazu że jakiegoś horyzontu szukasz? argument conajmniej śmieszny ale niech będzie

fota nr2 jest z blikiem, na który czekałem bo światło było ruchome i tylko czasami padało mi frontalnie w obiektyw, prześwietlając Nowaka od tyłu

fota nr3 - i tak monitor zasłaniał nogę
    D750X2 /FM/ dużo gratów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez autograf Zobacz posta
    Jedynka krzywa. Blik na dwójce dyskwalifikuję fotę. Na trójce natomiast obciąłeś kończynę.
    na dwójce była flara a nie blik a teraz dzięki cudownemu zniknięciu zdjęcia nr 2 wygląda jakbyś nie wiedział co piszesz. Cholernie mnie wkurza jak ktoś najpierw wrzuca swoje zdjęcia a później, po krytyce, je kasuje...

autograf
    Gość

Domyślnie

Nie chce wyjść na czepialskiego - ale trzeba było dać kadr ukośny jak na trójce. A tak ani prosto ani krzywo.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów