Szukaj
co to jakaś cała seria tej dziwnej obróbki i pokazywania kostki brukowejwytłumacz nam o co chodzi ( jak uzyskałeś taki efekt )
to jest dobre zdjęcie...
Chciałbym aby codziennie rano jak włażę na forum coś takiego na mnie tu czekało. Od razu kawa lepiej zaczyna smakować gdy mogę pogapić się w takie foto. Może zaraz znajdą się jacyś wyznawcy prostowania architektury pogiętej przez szeroki kąt obiektywu, może ktoś się czepi że "asfaltu jest za dużo" a ja Ci powiem - stary zrobiłeś zajebistą fotę.
"Chciałbym aby codziennie rano jak włażę na forum coś takiego na mnie tu czekało."
A gdzie tu idea, misja, solidarnosc, demokracja meczenstwo...?(kolejnosc zupelnie nieprzypadkowa)
Ja bym chcial, zeby wszyscy byli szczesliwi... moze i sam dalbym sie wtedy namowic
Koniec offtopa !
Widze Autografie, ze probujesz pewien koncept wprowadzic w zycie
Rozprasza mnie wprawdzie geometria obrazu, ale ladnie to zrobiles i
podoba mi sie bardziej, niz przypuszczalem.
Twoje ulepszenie (przeniesienie wizji na miejska ulice) tez wpadlo mi w oko.
Wniosles cos nowego i jest to bardzo trafne.
Reszta pozostaje kwestia tytulu i wyobrazni.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
też staram się oddac raz na jakiś czas jakaś foteA gdzie tu idea, misja, solidarnosc, demokracja meczenstwo...?![]()
Naprawdę bardzo fajne, mam tylko jedną uwagę.
Dlaczego dałeś to do krajobrazu a nie architektury?
Tam by mi bardziej pasowało
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Wow! Ale fajne kolorki!
Ciekawa fotka autograf, to Sosnowiec??
Pozdrawiam Wioletta
Seeker, po haśle "idea....,...męczeństwo" wpadłem pod stolik i umarłem ze śmiechu. Umiesz poprawić humor. Zdjęcie bardzo, bardzo dobre.
Fajnie, ze moglem w czyms pomoc
Mysle, ze jest to jednak krajobraz. Miejski. Nie eksponuje zadnej budowli w jakis szczegolny sposob.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Skontaktuj się z nami