Szukaj
12 bajka! brawa na stojaco!!!!!!
11 tez pieeekne
12 i 11 to niestety na ten rok nie zakres mojej ogniskowej byl
Qna generalnie super!
baaardzo sie ciesze
przynajmniej sie skonczy to meczace gadanie![]()
17 sprobuj przyciemnic poziomami
te kolory teczowe wyjda na oderwaniach![]()
12 - tka "strasznie" się podoba - wymiata wręcz !
mało mój typ zdjęć, ale 16 naprawdę mnie urzekło
http://konax.daportfolio.com/ - portfolio
Podoba mi się panoramowanie i ciekaw jestem jakie czasy bo mam wrażenie że poniżej 1/100 sek
ale w panoramowaniu zawsze byłeś dobry i strach pomyśleć co by było jakbyś miał np. ..... 400 f/2,8
i nie chodzi mi o ..... zakwasy
a na #15 może większy kontrast ....... ?
pozdrawiam
Arkadiusz Pytlas vel golden
Aviation Photography by Qna
Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietaniei wulkan w sosie bałkańskim
zdjecia kapitalne - 12 mnie zabila
natomiast odnosnie panoram, takie moje ogolne wrazenie, po objerzeniu wiekszosci zdjec z axalp, ze te gory + snieg, jako czarno biale tlo, przy mocnych panoramach tworzy dosc niefortunne, bo bardzo rozpraszajace i wrecz momentami odwracajace uwage, od glownego obiektu tlo, tak jak np. na 11tce, gdzie ma sie wrazenie, ze za duzo roznych kropek jest nacpane.
dlatego w mojej obecnie np. 10tka gdzie jest i troche gor i troche nieba daje czystsze wrazenie niz 11tka, gdzie jest w tle straszny misz-masz
po prostu w moim odczuciu przy tego typu tle do panoram korzystaniej wypada pojedynczy samolot na zblizeniu jako mocny punkt
niz formacja tym bardziej w malo kontrastujacym z tlem (biale vs biale) malowaniu
przy czym to raczej prosze traktowac jako uwage ogolna odnosnie warunkow na miejscu, niz zarzut w kierunku fotografa bo zdjecia bardzo mi sie podobaja
*****Tyle w temacie
pozdrawiam
12 mi się widzi i reszta też daje radę.
15 się nie podoba, tak trochę mocno niedorobione jest.
Pozdrawiam.
Skontaktuj się z nami