Dwójeczka najbardziej. Ale 9 to już w ogóle wymiata.![]()
Szukaj
Dwójeczka najbardziej. Ale 9 to już w ogóle wymiata.![]()
O rzesz Tyyyyy ... no Sławek, chyba nos Ci się wydłuzył kłamczuszku, marudzisz i marudzisz że nie masz co pokazac i takie tam trala lala a potem z grubej rury !
Cała seria NICE a najbardziej to 3 zaraz po Star Wars z pierwszej seryjki. Na 3 super perspektywa i takie nietypowe ującie ale mi sie podobac bardzo i fajnie widac jak powietrze skrzydełka opływa
Co do 8 to niewiedziałem ze Szwajcarska poczta realizuje takie duże przesyłki samodostarczalnetylko skąd wziąść klaser na takie wielkie znaczki ?
Co do 9 to załamka - byłem w Mieringen i wiem że samochody jeżdza po pasie, wiem że krowy się pasa na podejściu ale myslałem że wieżę maja normalna a w wersji przenosnej![]()
![]()
6 fajna, wygląda jakby chciał Ci uciec z kadru, ale i tak został złapany skurczybyk :P daj Sławku więcej![]()
taaa jak zwykle
ponarzekal a pozniej walnal
3 rewelka
szkoda ze na 9 nie uchwyciles jak poszedl w gore na pasie!
no i ten maly silnik nad kabiną ze toto ma tyyyle ciagu![]()
Aviation Photography by Qna
Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietaniei wulkan w sosie bałkańskim
pokopały mi się numerki "6" miało być, super fotka.
Aviation Photography by Qna
Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietaniei wulkan w sosie bałkańskim
6 bardzo fajna
No i widać Tomajkowi samoloty się podobają![]()
Sł@wcio - skromny fotograf.
Jak dla mnie to 1 super, nocne - już wiem po co wychodziłeś w nocy, 4 fajne i 6!!!!! to jest właśnie ta fota, która mi się bardzo podoba. Robisz bardzo dobre fotki!.
Ciszę się, że Hesja robi lotnictwo z przyjemnością oglądam jego dokonania i z jeszcze większym entuzjazmem doskonalę swój warsztat.
pozdrawiam
kurczak
Pewien młody, dobrze zapowiadający się fotograf z Mińska Mazowieckiego odzyskał swoje D3 i rozwija swój talent…… Po wielu miesiącach pilnej nauki został AS-em w SPFL.PL![]()
Skontaktuj się z nami