Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: www koneser

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie www koneser

Zdjęcia w Warszawskiej Wytwórni Wódek Koneser miałam okazję robić dzięki plenerom organizowanym przez fundację Hereditas. Dziwne miejsce, wchodząc tam spodziewałam się zupełnie innych kadrów.

1.

2.

3.

4.

5.

6.
    (u kogo czerwony daje po oczach? Bo nie wiem, który monitor mam skopany...)
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Fajne ujęcia. Tylko wiadro bym pominął, albo inaczej skadrował. nr 5 się nie ładuje...

Domyślnie

Naprawde niezle fotki. Mi 6-ka przypadla do gustu wlasnie za ten czerwony - jest dosc mocny, po oczach az tak bardzo nie wali, choc wyczuwa sie podkrecenie. Trzeba by chyba duze na fs obejrzec zeby moc stwierdzic.

Domyślnie

Hej, a czy znajdą się też inne kadry poza wnętrzami?

Domyślnie

Też się spodziewałem innych kadrów skoro to fabryka wódek, ale zaskoczenie jest bardzo pozytywne. Widać, że szukasz ciekawych ujęć nawet w potencjalnie nieciekawych miejscach. Czerwony na 6 jest mocny, ale na tyle na ile powinien i właśnie ten kadr wybieram jako swego faworyta.

pebees
    Gość

Domyślnie

Szóstka najlepsza, zrobiłbym tylko bardziej prosty ten kadr

Domyślnie

szczerze mówiąc nie bardzo wiem o co chodzi z tymi fotografiami. Z pewnościa nie jest to żaden reportaz tylko mniej lub bardziej przypadkowy zestaw ujęć wnętrz.

Może byc koneser, moze byc i laik. Podobnie jak z wytwórnią - zarówno wódek jak i rakiet kosmicznych.

Z całego zestawu 6-ka jedynie warta jest uwagi. Za ciekawe zestawienie kolorów w ascetycznym wnętrzu. Szkoda tylko krzywej perspektywy
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lechupe Zobacz posta
    Podobnie jak z wytwórnią - zarówno wódek jak i rakiet kosmicznych.
    Bo z wytworni to dzis to miejsce ma tylko nazwe, teraz to jest cos w rodzaju inkubatora dla
    projektow artystycznych, rowniez mniej lub bardziej dziwnych i alternatywnych.
    Ja bym sie wlasnie takich zdjec po wnetrzach tego kompleksu budowli spodziewal - moze
    dlatego, ze bylem juz kilka razy w nich - tam panuje jakis taki nielad, niespojnosc.
    Ostatni mi sie podoba - czerwien jest ok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sawi Zobacz posta
    Bo z wytworni to dzis to miejsce ma tylko nazwe, teraz to jest cos w rodzaju inkubatora dla
    projektow artystycznych, rowniez mniej lub bardziej dziwnych i alternatywnych.
    .....
    A, to juz zupełnie inaczej ustawia kontekst. Teraz mniej wiecej rozumiem. Ale w takim razie tym fotografiom także wiele brakuje do tego alternatywnego poziomu
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

4 i 5 bym pominal. Reszta calkiem przyjemna [chociaz wytworni wodki tu 0 ]. . Czerwony na 6 jest intensywny ale nie wiem czy mozna nazwac to dawaniem po galach

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów