Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Niekontrolowany opad...

Witam!
    Jesien przepięknie maluje nasz swiat dookoła, próbowałam uchwycic to najlepiej jak umiałam.
    Prosze Was o komentarze i wskazówki, a zwłaszcza co do obróki, wedle ostatnich rad starałam sie nie przesadzic z ostroscia.
    Pozdrawiam

1

2

3

Domyślnie

kolorystyka bardzo ładna i za to oraz generalnie całokształt nalezy Ci się plus - troszeczkę mz.zbyt schematyczne kadrowanie ,bo potencjał miejsca wydaje się być duży --- pokazałbym szpaler drzew ale z innego kąta ,taki równy jak zołnierzy w szeregu a z ta kolorystyka byłaby bajka

ale ja nie byłem na miejscu i mogę sie całkowicie mylić - tak czy tak jest nieżle

pozdrawiam serdecznie

Domyślnie

Cos mi nie do konca pasuje, chociaz ogolnie jest ladnie.
    Moze kadry, moze kontrast, moze swiatlo...
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

harb- w to miejsce na pewno wrócę, więc spróbuję spojrzeć na to pod innym kątem, bardzo dziekuję
    Seeker- skonkretyzuj choc troszke, moze nastepnym razem uda mi sie to poprawic, caly czas ucze sie i obróbki i robienia zdjęc, wiec kazda wskazówka mile widziana. Z góry wszystkim dziekuje!

Domyślnie

Generalnie fajnie ale mam podobne odczucia jak Seeker - coś mi nie do końca pasuje - wydaje mi się jednak, że brakuje mi na tych zdjęciach trochę przestrzeni, szerszego planu... Wracaj tam więc szybko i pokombinuj jeszcze póki liście na drzewach

Co do obróbki to jak dla mnie jest ok - kolory są przyjemne dla oka i nie przesadzone, ostrość też wydaje mi się odpowiednia dla tego typu tematyki.

Domyślnie

Macie rację,jest poupychane na gęsto.....i szkoda,że np.na 2 ta woda została amputowana...
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

"skonkretyzuj choc troszke,"

Tyle wlasnie zrobilem: "Moze kadry, moze kontrast, moze swiatlo..."

Nie jest tak, ze ZAWSZE mam gotowy pomysl. Staralem sie zawezic krag poszukiwan.
    Przesyt kompozycyjny moze mocno utrudnic komentowanie.
    Koledzy chyba dobrze kombinuja.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Pięknie się barwy poprzeplatały zwłaszcz na 2.
    Co do kadrów to myślę, właściwie jestem przekonana, że koledzy mają rację.

Pozdrawiam i życzę wiele zadowolenia i satysfakcji
    NIKON - system

Domyślnie

seeker- ok, dzieki!
    borregaard- zeby ratowac widoczek przed kalectwem dodam jeszcze jedno foto, z szerszym spojrzeniem..
    pozdrawiam

Domyślnie

borregaard- zeby ratowac widoczek przed kalectwem dodam jeszcze jedno foto, z szerszym spojrzeniem..
    pozdrawiam
    No i świetnie...
    Pozwolę sobie pokazać ,lepiej tak niż bazgrać .....
    Więcej życia,bo teraz jest czym oddychać...

Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów