Szukaj
Mein Gott, mein Gott!!!
Takie ładne zdjęcie, a tak skadrowane... Ucięte czubki gałęzi z lewej i z prawej - naprawdę szkoda. Już wyszło ładnie, a jak pięknie mogłoby być, gdyby było nie urżnięte i na przykład kwadratowe... Piękna symetria! Może być też pion (choić ogólnie nie lubię), to też ładnie, ale wystarczyło odejść 3 kroki wstecz, żeby dać temu drzewu jakiś oddech.
Słowem - dobrze, ale mogło być lepiej gdyby było całe. Jak robisz takie zdjęcia, warto już zwracać uwagę na detale, które ważą.
Ładne ale faktycznie trochę ciasno
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Kapliczka raczej nie ucieknie, wróć tam i zastosuj się do rad bombla. Będzie cudnie.![]()
o cholera dobre ,ale fajny motyw i te wysokie drzewa Motylanoga ma całkowita rację jezeli mozesz wal jeszcze raz
pozdrawiam![]()
Ano szkoda, motyw ciekawy.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Cha .... no macie rację. Ciężko będzie akurat tam wrócić, bo mam kawałek drogi, ale bywam tam od czasu do czasu więc nic straconego.
No.... ciut szerzej bym mógł, ale nie za dużo, bo z tyłu bardzo blisko była droga.
Szkło z 29 mm na 24 mm i też trochę bym zyskał.
No ale ciut mogłoby zrobić ogromną różnicę.
Cholera, brakuje mi strasznie tych 24mm z analoga, do których tak byłem przyzwyczajony. Ech ... dlaczego te szkła są takie drogie
DZIĘKUJĘ ZA CENNE UWAGI.
Zgadzam się z przedmówcami - ciekawe więc warto powtórzyć![]()
NIKON - system
Skontaktuj się z nami