Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 37

Domyślnie

Widziałem te kadry już w Bieszczadach. Foty jak zwykle na wysokim poziomie, jednak rozmiar robi różnicę. Nawet na nie prasowanym prześcieradle, te "drachy" robią lepsze wrażenie niż na 15" laptoka.
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hesja Zobacz posta
    a ja juz tam nie wnikam co z zonka robicie ze chodzi z rozdziawioną
    No właśnie kurde felek tym razem Twoje zdjęcia oglądaliśmy Znaczy te z Axalp, a nie Twoje jako Ciebie

Domyślnie

cala seria super jak zawsze - ale jak ktos wspomiał - na duzym formacie robia ZNACZNIE WIEKSZE wrazenie a jakbym mial wybierac to wzialbym sobie 21.

Domyślnie

pięknie jest jeden z axalpowych tekstów "pełna Qr... action "
    Aviation Photography by Qna
    Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietanie i wulkan w sosie bałkańskim

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hesja Zobacz posta
    17. Klasyka
    ale gość ma uścisk, trzymać tak samolot to trzeba mieć krzepę, BTW zdjęcie rewelacja, chyba najlepsze z Axalp Polski zespół zrobił co?

Domyślnie

Zawsze mówiłem, że jak się ma dobry aparat i obiektyw to i zdjęcia ładne wychodzą
    A tak na poważnie to rewelacyjnie ujęcia!
    Gratulować, zazdrościć i próbować dorównać (może kiedyś).

Domyślnie

weź ale gnioty....
    boli mnie kolano czasem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mcl Zobacz posta
    Zawsze mówiłem, że jak się ma dobry aparat i obiektyw to i zdjęcia ładne wychodzą .
    Przestańcie pisać o pierdołach, aparat i obiektyw to nie wszystko. To tylko środek zapisu. Zamiłowanie, pasja i oczywiście radość tworzenia potrafi zdziałać cuda. Zauważyliście u Hesji w oczach tą niesamowitą radość fotografowania na pokazach, coś pięknego. Nie trzeba słów by dostrzec dziecinne marzenia, które po części się spełniają.
    Żeby coś zobaczyć to trzeba chcieć, a nie tylko palcem mechanicznie maltretować spust migawki.
    Tyle w temacie.

Ps. obyście nie musieli widzieć Jego oczu jak ja widziałem, gdy dowiedzieliśmy się że RIAT jest odwołany. Bazyliszek to pikuś.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Lechu dobrze gada

z reszta moje zdanie w tym temacie znacie.
    Aviation Photography by Qna
    Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietanie i wulkan w sosie bałkańskim

Domyślnie

pokazalem dzisiaj mamie fotki hesji z Axalp to sie mnie zapytala czy on sam takie robi czy z neta sciaga i mowi ze to jego

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów