Widziałem te kadry już w Bieszczadach. Foty jak zwykle na wysokim poziomie, jednak rozmiar robi różnicę. Nawet na nie prasowanym prześcieradle, te "drachy" robią lepsze wrażenie niż na 15" laptoka.
Szukaj
Widziałem te kadry już w Bieszczadach. Foty jak zwykle na wysokim poziomie, jednak rozmiar robi różnicę. Nawet na nie prasowanym prześcieradle, te "drachy" robią lepsze wrażenie niż na 15" laptoka.
pozdrawiam Krzysiaczek
pięknie jestjeden z axalpowych tekstów "pełna Qr... action "
Aviation Photography by Qna
Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietaniei wulkan w sosie bałkańskim
Zawsze mówiłem, że jak się ma dobry aparat i obiektyw to i zdjęcia ładne wychodzą
A tak na poważnie to rewelacyjnie ujęcia!
Gratulować, zazdrościć i próbować dorównać (może kiedyś).
Przestańcie pisać o pierdołach, aparat i obiektyw to nie wszystko. To tylko środek zapisu. Zamiłowanie, pasja i oczywiście radość tworzenia potrafi zdziałać cuda. Zauważyliście u Hesji w oczach tą niesamowitą radość fotografowania na pokazach, coś pięknego. Nie trzeba słów by dostrzec dziecinne marzenia, które po części się spełniają.
Żeby coś zobaczyć to trzeba chcieć, a nie tylko palcem mechanicznie maltretować spust migawki.
Tyle w temacie.
Ps. obyście nie musieli widzieć Jego oczu jak ja widziałem, gdy dowiedzieliśmy się że RIAT jest odwołany. Bazyliszek to pikuś.
Pozdrawiam.
Lechu dobrze gada
z reszta moje zdanie w tym temacie znacie.
Aviation Photography by Qna
Grillowane marchewki, alpejskie szerszenie w bitej śmietaniei wulkan w sosie bałkańskim
pokazalem dzisiaj mamie fotki hesji z Axalp to sie mnie zapytala czy on sam takie robi czy z neta sciaga i mowi ze to jego![]()
Skontaktuj się z nami