Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: inline

Domyślnie

zeby nie fakt ze kurewsko nie lubie rolek... to calkiem niezle!

#3 moze kompozycyjnie nie jest zbyt dopracowna.. ale robi wrazenie. Fajny klimat .. no i nawet fajne swiatelko (biorac pod uwage ograniczone mozliwosci rozmieszczania lamp)
    www.trphoto.pl
    D70(NIE CHCE GRIPA) / D200(MAM GRIPA) Nikkor 10.5mm/50mm/28-70mm/80-200mm SB 26/800 ..I na smaczek ... 622 Sunpaczek

Domyślnie

Nie ma :/
    D90 | 10-20 16-85 18-70 | SB-28 | Olympus XA2 Smiena Symbol
    Góry i inne

Domyślnie

na wszystkich zdjeciach brakuje troche ostrości ! 3 bardzo dobra lecz czekamy na wypowiedz theQ on tu sie zna na rolkach

Domyślnie

Jakoś tak mnie ostatnio naszło z powrotem na rolki- może to przez zbliżający się sezon 3ski

Cytat Zamieszczone przez Otiv Zobacz posta
    na wszystkich zdjeciach brakuje troche ostrości !
    hmmm.... może pora wymienić monitor?-wtedy wszystkie na pewno staną się ostre

Domyślnie

3 i 4 fajne przedewszystkim ze względu na oryginalną miejscówke.
    Może gdyby jeszcze jakoś w PSie jakoś "wyeksponować" bohatera kadrów(nie jestem specem od obróbki ale zapewne jest to wykonalne) byłoby jeszcze lepiej.
    SPIDI

Domyślnie

chyba nikogo to Twoje "najscie na inline" nie cieszy tak jak mnie

co do fotek:
    1 - baardzo fajna, tylko nie jestem do konca przekonany co do obecnosci "operatora kamery" tutaj - po pierwsze ze wzgledu na duza roznice temperatury barwowej na twarzy Dziuby w stosunku do koloru skory ridera (gryzie mi sie to bardzo), poza tym - fajna fotka, mi nigdy nie udalo sie ciekawie pokazac tej miejscowki
    2 - slabsza, ale poprawna
    3 - tu jestem na nie - nie wiem jaka wysoka jest ta porecz, ale tu wyglada az kuriozalnie (jak rurka do kolan), niekorzystnie bardzo pokazales ta miejscowke (super miejscowka tak swoja droga)
    4 - tu jestem na tak - porecz wyglada na ciut wieksza, moze gdybys jeszcze troche obnizyl aparat ... no i swiatelko tu klimatyczne jest (choc sam rider ciut plaski - wypelniajace swiatlo mogles (o ile dalo sie) dac ciut glebiej)

ogolnie - przyjemny secik

Uprawnienia umieszczania postów