Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu1979 Zobacz posta
    No bez przesady, przeciez nawleczony pasek przechodzi przez 2 plastikowe "zawleczki", takze jakiekolwiek poluzowanie jest raz ze malo prawdopodobne, a jesli juz mialoby sie zdarzyc do wychwycenia z przyslowiowym palcem w d...
    no ja np nie patrze codziennie na to czy pasek jest w szlufkach. a rada jest od osoby ktora lapala juz sprzet po tym jak raz nie zauwazyla ze sie rozpielo.
    faktem jest ze te paski sie slizgaja i potrafia sie przesuwac. ale rozumiem ze masz ten pasek LP i nigdy Ci sie nie przytrafilo? czy po prostu tak se klepiesz ?
    "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - S. Lem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maly5 Zobacz posta
    no ja np nie patrze codziennie na to czy pasek jest w szlufkach. a rada jest od osoby ktora lapala juz sprzet po tym jak raz nie zauwazyla ze sie rozpielo.
    faktem jest ze te paski sie slizgaja i potrafia sie przesuwac. ale rozumiem ze masz ten pasek LP i nigdy Ci sie nie przytrafilo? czy po prostu tak se klepiesz ?
    No jakos wydaje mi sie malo prawdopodobne samoczynne wysuniecie z tych dwoch szlufek... ja mam problem
    zeby to recznie przesunac, a co dopiero samoczynnie.

Domyślnie

ale te paski co sie w szlufki wsuwa sa jakby gorszej jakosci niz te co sa w nikonowskim orginalnym pasku.. tzn bardziej sztywniejsze.. (same plastyki tez sa twardsze. A co za tym idzie.. jest uczucie ze latwiej im sie uwolnic, zsunac, wysunac

ps. dzis mialy prawdziwy paru godzinny test w terenie lesnym... mniami.. wygoda, wygoda i jeszcze raz wygoda mimo ciezaru. (o szlufakach, zapieciach co sie moga wypiac.. zapomnialem
    Ostatnio edytowane przez SokoL ; 26-10-2008 o 23:12

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SokoL Zobacz posta
    ps. dzis mialy prawdziwy paru godzinny test w terenie lesnym... mniami.. wygoda, wygoda i jeszcze raz wygoda mimo ciezaru. (o szlufakach, zapieciach co sie moga wypiac.. zapomnialem
    No wlasnie. Ja poki co chodze, uzywam i kompletnie na te wszystkie poruszane tu kwestie nie zwracam uwagi.

Tu strasza, ze pasek moze sie odpiac. W watku z D3 strasza, ze obiektywy sie odpinaja.

Nie dajmy sie zwariowac

autograf
    Gość

Domyślnie

Nie uwierzę, póki nie zobaczę

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów