Close

Strona 62 z 70 PierwszyPierwszy ... 12526061626364 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 611 do 620 z 786

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Pale od 15 lat, z czego od pazdziernika elektroniczne. Uwazam ze czlowiek nie uzaleznia sie od nikotyny tylko od samego odruchu palenia. No bo jak wytlumaczyc ze siedziac przy kompie potrafilem niemalze odpalac fajke za fajka a jak ide zimą do klubu to potrafie nie palic przez caly pobyt tam bo zwyczajnie nie chce mi sie wychodzic na dwór?
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kzkzg Zobacz posta
    Pale od 15 lat, z czego od pazdziernika elektroniczne. Uwazam ze czlowiek nie uzaleznia sie od nikotyny tylko od samego odruchu palenia. No bo jak wytlumaczyc ze siedziac przy kompie potrafilem niemalze odpalac fajke za fajka a jak ide zimą do klubu to potrafie nie palic przez caly pobyt tam bo zwyczajnie nie chce mi sie wychodzic na dwór?
    Jak również tak miałem. W domu przy komputerze szlug od szluga,a w czasie lotu międzykontynentalnego 8-10 godzin nie paliłem, gdyż również nie chciało mi się wychodzić na zewnątrz.

Domyślnie

trzeci miesiąc jestem na tzw. odwyku. Paliłem 17 lat, od 20 roku życia( Qwa największy mój błąd!!!) Jako kierowca paliłem czasem po30 dziennie. Teraz cieszę się z każdego dnia wyrwanego nałogowi. Rzeczywiście wszystko pachnie i smakuje inaczej, palące osoby czuję z 3-5 metrów, a ciuchy po wyjściu do baru lądują w pralce po wejściu do mieszkania. Też przerabiałem rzucanie z tabletkami Tabexa, ale nie wyszło, teraz rzuciłem spontanicznie, bez wspomagania! Trzymajcie kciuki za mnie, a ja trzymam za każdego kto się podejmie tej walki ze sobą i swoją słabością!!!! Teraz to moja 4ta runda w walce z nałogiem i oby ostatnia

Domyślnie

Ale ja Wam zazdroszczę, dzisiaj kupiłem e-papierosa bo już zaczyna mnie samego to denerwować, pieczenie w płucach i brak kondycji, jestem słabeusz i zaczynam kuracje od e-papierosa z nikotyna.

Domyślnie

ja po 2 miesiącach e-kopcenia stwierdzam że do fajek mnie już nie ciągnie.... tylko że tyle różnych smaków do spróbowania w epetku że nie wiem czy mi życia nie braknie
    D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bart1 Zobacz posta
    ja po 2 miesiącach e-kopcenia stwierdzam że do fajek mnie już nie ciągnie.... tylko że tyle różnych smaków do spróbowania w epetku że nie wiem czy mi życia nie braknie
    jak się po tych dwóch miesiącach czujesz, odczuwasz różnice np. w kondycji, czy żadnej ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez .:Gerard:. Zobacz posta
    jak się po tych dwóch miesiącach czujesz, odczuwasz różnice np. w kondycji, czy żadnej ?
    Szczerze to pierwsze co zaczęło mi dokuczać to zapachy, te przyjemne to mały miki ale ja zapomniałem o tych delikatnych smrodkach czy to w chińskich knajpach czy to od ludzi w autobusie, w kolejce czy nawet mój antyperspirant nie jest taki ekstra jak mi się wydawało....

a kondycja na plus raczej!
    w maratonie jeszcze nie pobiegnę ale stopniowo się poprawia
    D90 + N35-80 + S75-300 +H58 +N50 +SB700

Domyślnie

ponad 6 lat i jest lajcik
    D300s l MB-D10 l N35 1.8 l N18-105 l N 70-300VR l S 70-200 l Di622 MKII l Di866 MKII PRO l SB-700

Domyślnie

Paliłem ponad 3 lata i rzuciłem z dnia na dzień. Skończyłem paczke, i powiedziałem sobie: "rzucam to gówno, szkoda kasy i zdrowia". Najtrudniejszy pierwszy miesiąc, później jest już z górki. Nigdy nie próbowałem żadnych wspomagaczy, ponieważ one tak naprawde tylko podtrzymują nałóg. Według mnie jest to kwestia tylko i wyłącznie silnej woli.

Pozdrawiam wszystkich i wytrwałości!
    Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II

Strona 62 z 70 PierwszyPierwszy ... 12526061626364 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów