Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 786

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Po 3 latach nie palenia wyczuwam dym palacego czlowieka jadacego przedemną w samochodzie

Duzo juz zostało napisane o paleniu wiec od siebie dodam ze duzo duzo łatwiej jest rzucić palenie dla kogos kto póżno wszedł w nałóg.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sprocket Zobacz posta
    Po 3 latach nie palenia wyczuwam dym palacego czlowieka jadacego przedemną w samochodzie
    Dokładnie tak.
    Dodam,że jako osoba nie paląca rozumiem palących bo sam byłem nałogowcem przez 27 lat ale nawet jako palący przestrzegałem pewnych zasad np.nie paliłem w miejscu gdzie byli niepalący.Dziś, kiedy dym tytoniowy mi przeszkadza,śmierdzi mimo,że nie jestem ortodoksyjnym przeciwnikiem tytoniu jestem przeciwny paleniu w miejscach publicznych i cholera mnie bierze kiedy jestem z żoną na kawie w kawiarni a obok w miejscach dla palących kopcą ile się da, tak jakby dym nie miał możliwości przemieszczania się.
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

Jak ktoś ma słabą wolę, plastry i cudawianki nie działają, a chce rzucić, polecam też "Prosta metoda jak skutecznie rzucić palenie - Allen Carr
    Ponad 230 stron facet rozkminia samooszustwa i absurdy związane z paleniem.
    Mi ten biorezonans pomógl, ale żonka się jeszcze męczyła, no i ta książka jej pomogła
    Książka jest dodatkiem do jakiegoś kosztownego kursu za kilka stów z (ponoć gwarancjami zwrotu), obyło się bez kursu.
    książkę wyhaczyłem na allegro

cytat: "wszyscy palący w głębi serca wiedzą że są frajerami. wiedzą, że nie potrzebowali papierosów, póki się nie uzależnili."

Domyślnie

szczyt sadyzmu?
    zamknąć na 24 palacza, dać mu fajka, ale nie dać ognia

Uprawnienia umieszczania postów