Close

Strona 54 z 79 PierwszyPierwszy ... 444525354555664 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 531 do 540 z 786

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez till Zobacz posta
    Zaraz zacznie sie sezon ślubny i tego boję się najbardziej
    A ja się nie mogę doczekać.

Cytat Zamieszczone przez cheyenne Zobacz posta
    bym sobie zapalił, bo sprawiało mi to przyjemność
    Nigdy nie pojmę, co w tym przyjemnego.

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    nigdy nie miałem tak bym kiedykolwiek wstał rano i myslał o kiepie. Najpierw śniadanko, potem herbatka i ewentualnie papierosek.
    A ja mieszkałem kiedyś (przez miesiąc) na kwaterze w jednym pokoju z typem, któremu dzwonił budzik przed 06, facet nie otwierał oczu, macał na oślep, wkładał papierocha w usta, zapalał i tak jeszcze drzemał.
    Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    A najgorsze jest że ja knajpiano pubowy człek jestem. I piwsko z petem musiało byc w zadymianej knajpce Teraz to ja nie wiem jak to będzie hihihih
    Jak to "jak będzie"? Zostaniesz talibem dbającym o przestrzeganie nowej ustawy.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

wiesz jak wygląda przestrzeganie tej ustawy w knajpach - sa knajpy w których się dalej normalnie pali tak jak przed ustawa. Ino na barze wisi kartka że popielniczek do stolika nie dają i kazdy pali na własna odpowiednialnośc. W razie kontroli oberwie się palacemu, bo knajpa nie ma mozliwości (personalnych, czasowych, finansowych) by pilnowac czy ktos czasem gdzies tam nie popala I sprawa załatwiona - ustawa ustawą, życie życiem. Aczkolwiek jako palący (bo te parę dni niepalenia nie powodują, iz poczuwam się za papierosowego abstynenta), z reguły wybieram knajpki z zakazem palenia. Bo mimo palenia tez czuję że ciuchy walą dymem niemiłosiernie

Domyślnie

Stock, zmień sobie w takim razie zdjęcie w awatarze

Gratulacje. I wytrwałości życzę.
    And I am not frightened of dying. Any time will do, I don't mind.

Domyślnie

to moje najlepsze. Na kazdym innym wygladam jak słup graniczny Poza tym - na avatarze nie jest zapalony

Domyślnie

oo dawno tu nie byłem a to już/dopiero (niepotrzebne skreślić) 785 dzień bez papierosa

Domyślnie

Gratuluje decyzji. Ja pod 8 miesięcy nie jaram i żyje. Knajp nie omijam. Zaletą chlania bez fajek jest zdecydowanie mniejszy kac.
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

to przepraktykowałem ostatnio. Była to ostatnia sobotnia impreza z fajkami - co prawda podczas imprezy spaliłem chyba tylke ze 3 sztuki (gdzie normalnie to paczka leci minimalnie) - ale kacyka az miło było przyjąc na klatę po tych 3 fajeczkach

Domyślnie

Nie palę od 16-go grudnia 2004 roku. A paliłem ponad 25 lat...
    Daję radę
    pozdrawiam, Wojtek

Domyślnie

Ludzie no, krew mnie zalewa! Właśnie wyszłam na klatkę, a tam stado ludzi na półpiętrze radośnie kopcących papierosami, że smród wali aż do mieszkań !!!!!! Co można zrobić w takiej sytuacji? Kartki z klatki z zakazem palenia znikają w minutach, a sytuacja jest codzienna... Nosz szlag...
    Do kogo się zwrócić, czy jest w takiej sytuacji jakieś rozwiązanie? Pod nami jest zdaje się, jakaś firma, która zdecydowanie nie ma zamiaru utworzenia palarni...
    Przypominają mi się czasy pokomunistyczne... Papieros był wszędzie i nikt nie miał nic do gadania... Ech, kultura

Strona 54 z 79 PierwszyPierwszy ... 444525354555664 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów