Wszyscy od pierwszego rzucili szlugi ? No to beda zawody tylko na slowo trzeba wierzyc...
Ja sie tez trzymam kolejny dzien bez smierdziucha w fabryce petow![]()
Szukaj
Wszyscy od pierwszego rzucili szlugi ? No to beda zawody tylko na slowo trzeba wierzyc...
Ja sie tez trzymam kolejny dzien bez smierdziucha w fabryce petow![]()
Ech, ludzie, po co się tak męczyć, potem za wypicie kawy trzeba dopłacać 5 dych... http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._zaplacic.html![]()
Ja moge sie pochalić . Nie palę od pierwszego grudnia 2008r A paliłem nawet dwie ramki dzienie.
A propos - nie pomagałem sobie żadnymi drażetkami ani przylepcami. Po prostu silna wola i wszystko.
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 29-01-2009 o 18:16 Powód: ORTO! ("drarzetkami", "poprostu", "apropo")
NIKON D80+grip+ NISSIN Di622+ SB-600+ velbon DF-60 N 50 f1.8 N 18-105 VR i N 70-300 VR
I masa gadżetów.
Hey. A propos wspomagaczy.
Z silna wolą u mnie cieniutko.
Czy ktoś z was wspomagał się tym: http://www.alergicy.com/palenie.html ??
Opinie są podzielone, a mnie prywatnie "czary-mary" nie przekonuje"??
Yashica 124G|D3000|D700|S 12-24|N 24-70|N 50 1.4 AF-S|N 80-200 AF-S|SB-800|
Ech, co za bzdury, aż się nie chce komentować... Ale zawsze ktoś urwie na tym trochę $$$.Podczas 15 minutowej terapii pacjent trzymający w dłoniach sprzężone z komputerem elektrody poddawany jest prowadzeniu w organizm blokady na tytoń i nikotynę. Odtąd ten, nie tylko nie toleruje ale również nie domaga się i nie potrzebuje czynników biologicznych zawartych w papierosie.
Klinicznym podobieństwem powyższej metody jest podawani do organizmu przeciwciał, surowic, szczepionek itp...
ebstein problem leży w naszej głowie, może taka metoda dla klienta jest skuteczna bo wierzy w to wszystko
tak przy okazji mija 29 dzień![]()
Pewnie że leży w głowie. Taka już natura uzależnienia. Serdeczne gratulacje dla Was, że dajecie radę, trzymajcie się. Staram się Was tylko przestrzec przed wyrzucaniem kasy, można lepiej ją wydać na np. AF-S 50/1,4![]()
hackermuz 29 dzień marzeń o papierosie?![]()
od 22 Grudnia po 8 latach palenia i 100 probach rzucania nie pale !!!!!!!!!!!!!
Pomogl mi TABEX tablety na recepte elegancko polecam
Skontaktuj się z nami