Close

Strona 34 z 70 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 786

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Moja ośmioletnia córka pyta co parę dni "tatuuuuś ! mam nadzieję że nie paliłeś" no spalił bym się ze wstydu jakbym miał odpowiedzieć "tylko jednego" (nagadali jej w szkole że od tego się umiera...)
    w zasadzie nie palę tylko dzięki niej bo dała mi silną motywację

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    A co to takiego?
    Nie wiem, ale wszystkich, co rzucili palenie, podziwiam i gratuluję im

Domyślnie

od 15 roku zycia kopciłem potem coraz mocniejsze bo z tłumikiem to badziew , więc prince były za słabe przerzuciłem się na camele,chesterfieldy, cecile bo bez filtra i coś było czuć no i najważniejsze że na takie ćmiki chętnych mord było mniej.
    I pewnego dzionka na prośbę żony bo chałupa mała, śmierdzi w domu i córka mała w syfie ma siedzieć poprostu przestałem palić .
    Papierosy nosiłem ze sobą chyba ze 3 miechy, używałem benzynówki zippo więc nabijanie co 2-3 dni żeby w razie W mieć czym i co przyjarać. i tak mineło w listopadzie 14 lat bez fajek jak na złość żonka zaczeła kopcić kilka miesięcy później .
    To nie nałóg steruje nami tylko my sami więc silna wola i chęć pomogą rzucić każdy nałóg. Czego wszystkim życzę
    D700 N 24-70 + inne klamoty

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Zduńska Wola

Domyślnie

Wioletta jak cie już naprawdę przyciśnie to proponuje wskoczyć na rowerek i wcisnąć w pedał
    Ogólnie po dużym lub nawet skrajnym wysiłku nie da się zapalić, chyba ze ktoś wyjątkowo twardy.
    Mi grupę 5 osób udało się przetrzymać bez fajka przez tydzień, po prostu szliśmy szlakiem orlich gniazd 170km i tempo narzuciłem takie że jakby ktoś chciał zapalić to zemdlałby na 100% po pierwszym buhu, więc polecam metodę, a i na brzuszek też działa
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-04-2009 o 14:06 Powód: ORTO! ("tępo")

Domyślnie

Oj ciezko, ciezko..
    Ponad miesiac, i coraz gorzej bu..
    Kiedy sie o Tym przestaje myslec, jak o bylej chwili przyjemnosci
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Wioletta nie chciałbym Cię martwić, ale ja kryzys miałem ok 9-10 miesiąca i po dwóch latach niepalenia.
    Moim zdaniem palaczem jestem już do końca życia, ale na tyle świadomym, że nie palę.
    Życzę wytrwałości, bo naprawdę warto....

Domyślnie

Dzień dobry
    Ale fajowo, że znalazłam taki wątek. Chciałam ogłosić, że nie palę jakoś czwarty miesiąc. Tabex plus troszkę silnej woli. Paliłam ok. 6-7 lat i uwielbiałam puścić sobie dymka. Nadal uważam, że fajnie byłoby przy kawce jednak mam tę świadomość jak trudno z tym skończyć. Więc nie chcę już... Oby
    Pozdrawiam.
    Nikon szkło lampy tło i co?

Domyślnie

6 mies os ostatniej paczki albo 6,5... w tym czasie z 10 fajurek wypalilem na imprezkach ale to nie to samo co fajuranie codziennie , zadowolony jestem i dumny i pluca w koncu dzialaja moge wskoczyc w buty wbiec do lasu zrobic 10km i nie wyzione ducha
    emeryt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agull Zobacz posta
    Dzień dobry
    Nadal uważam, że fajnie byłoby przy kawce jednak mam tę świadomość jak trudno z tym skończyć. Więc nie chcę już... Oby
    Pozdrawiam.
    Wlasnie ta kawka, i wieczorki, kiedy dzieci juz lozeczkach, po calym dniu, balkonik, papierosek mhmm
    Widzialam taki fajny watek jeszcze tutaj o diecie teraz chyba bede jeszcze tam czestym gosciem, bo cos przeciez z tym wszystkim trzeba robic

axer A Tobie chcialam podziekowac za ten watek, poniekad wlasnie on przyczynil sie do mojego rzucenia nalogu
    Dziekuje
    Zycze wytrwalosci wszystkim niepalacym
    Ostatnio edytowane przez Wioletta ; 12-05-2009 o 15:34
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Nie ma lekko. Kilka cygar dziennie to u mnie norma od wielu lat. Praktycznie caly czas trzymam to badziewie w ustach i nie wiem czego to wina. Slaba wola to pewnie jedno ale przy obrobce zdjec poprostu sobie nie wyobrazam zeby nie pociagac... Musze sie zmusic, musze... Kaszpirowski, przybywaj.

Strona 34 z 70 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów