Close

Strona 31 z 79 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 786

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Trzcionka Zobacz posta
    ... w rok przytyłem 16 kg, poważnie
    No to witaj w klubie !
    NIKON

לא תרצה - VI - Nie będziesz mordował

Domyślnie

po rzuceniu palenia nie przytyłem nawet kilograma. za to po rzuceniu etatu i zajęciu się zawodowo fotografią w rok przytyłem 16 kg, poważnie
    E tam... Pół roku temu byłem u Ciebie z kumplem po jakieś szkło i pamiętam że wyglądałeś jak zapałka...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukaszwilanowski Zobacz posta
    E tam... Pół roku temu byłem u Ciebie z kumplem po jakieś szkło i pamiętam że wyglądałeś jak zapałka...
    to wyobraz sobie jak wygladal zanim przytyl anoreksja pelna geba

Domyślnie

to chyba nie byłem ja - bo raz nie kojarzę faktu, a dwa - to już wtedy była prawie stukilowa zapałka no, ale już piwko niedowierzał w moje 100 kg, musze chyba powiesić coś w negliżu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piter Zobacz posta
    to wyobraz sobie jak wygladal zanim przytyl anoreksja pelna geba
    Zawsze zazdrościłem takim gościom - ja przy dokładnie jego wzroście ważę prawie 130. Wszelkie próby zrzucenia kilogramów kończyły się tylko tym, że robiłem się większy. Aż się boję bo ostatnio wpadają mi śluby a z wesela to raczej człowiek wraca obżarty...

to chyba nie byłem ja - bo raz nie kojarzę faktu, a dwa - to już wtedy była prawie stukilowa zapałka no, ale już piwko niedowierzał w moje 100 kg, musze chyba powiesić coś w negliżu
    Byłem z Jackiem po 70-200 /2,8L - podziwiałem szklarnie która wyrosła Ci na wersalce... wtedy wyglądałeś na patyczaka, że tak powiem...
    Ostatnio edytowane przez pebees ; 21-01-2009 o 23:56

Domyślnie

wtedy wyglądałeś na patyczaka, że tak powiem...
    no cóż, w kontekście tego:

ja przy dokładnie jego wzroście ważę prawie 130
    a i Jacek zrobił stosowny kontrast wybaczam to niedoszacowanie

tak czy siak, tycie po rzuceniu palenia to pewnie kwestia genetyki i zwyczajów żywieniowych. jeśli szuka się kompensacji, substytutów, zajęcia, to droga prosta do tycia. kolega z akademika, który rzucał palenie, robił z tego wielki martyrologiczny spektakl - landrynki, czekoladki, kiełbasa - byle tylko czymś zając usta. przytył z dychę.

najfajniejsze - z perspektywy czasu - w rzuceniu palenia jest, prócz poczucia mocnej woli, pewnego rodzaju wyparcie ze świadomości statusu siebie jako palacza. ja paliłem? eeee.. no i nie ciągnie mnie. nic a nic.

gorzej kiedy zaczęły się wesela, a w tygodniu wielogodzinne siedzenia na d... i męczenie fot. 0 ruchu, lodówka pod ręką i z 84 kg błyskawicznie zrobiło się 100. każdego, kto myśli o tym zajęciu - ostrzegam

Domyślnie

gorzej kiedy zaczęły się wesela, a w tygodniu wielogodzinne siedzenia na d... i męczenie fot. 0 ruchu, lodówka pod ręką i z 84 kg błyskawicznie zrobiło się 100. każdego, kto myśli o tym zajęciu - ostrzegam
    choroba zawodowa i tyle...

ech... 84 kilo to ja ważyłem na początku studiów a cieszyłbym się gdybym ważył 100. Przy mojej budowie byłbym jak młody Bóg...

PZDR

Domyślnie

hehe czytam to i pędzluje z słoika krem czekoladowy przy proporcjach 180cm x 103kg, no ale nie pale, cos za cos,
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

u mnie miesiac prawie. kolejne rzucanie wiec mam nadzieje ze madrzejszy bede tym razem. poczatek najciezszy, potem juz dni leca.
    Andrzej

Domyślnie

U mnie w sobotę minie 5 miesięcy nie palenia = + 9 kg.
    Już nie mogę na siebie patrzeć. Dobrze, że mam na to tylko około 2 min. rano podczas golenia.
    Od wiosny poza tenisem będzie też rower.

Chciałem jednak powiedzieć coś innego ... wiem, że nie zwalczyłem w sobie nałogu ... co parę dni powraca ... w chwilach radości i w chwilach smutku dyskretnie przypomina mi o sobie ... jednak z dnia na dzień coraz bardziej uczę się bez niego życ.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Strona 31 z 79 PierwszyPierwszy ... 21293031323341 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów