Close

Strona 20 z 70 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 191 do 200 z 786

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Nie palę już miesiąc. Zaczynałem z plastrami ale już nie są mi potrzebne. To wszystko jest w głowie...
    Illuminatio per scientia et technicae...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    czy mnie sie zdaje czy ty jestes gdzies w srodku liceum??? jesli w tym wieku jestes nalogowym palaczem to wielkie wyrazy wspolczucia. pytanie kto ci fajki sprzedawal pomijam.
    mozna powiedziec ze niedlugo bede mogl zaczynac studia tutaj gdzie jestem troche inaczej wyglada sposob nauczania. Co do palenia to pale od 17 lat, i zalyje tego jak niczego innego ( no moze przesadzilem ). w kazdym badz razie od paru dni nie zapalilem i tak jak mnie ciagnelo takk mnie nie ciagnie, az w szoku jestem. jutro bede mial dzien kiedy bede praktycznie rpzebywal w towarzystwie palacych, rano w pracy ( ale tam to nie jest tak strasznie ) a wieczorem w klubach takze zoabczymy czy wytrzymam.

pebees
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotograf Zobacz posta
    mozna powiedziec ze niedlugo bede mogl zaczynac studia tutaj gdzie jestem troche inaczej wyglada sposob nauczania. Co do palenia to pale od 17 lat,(..)
    To faktycznie dziwny sposób nauczania tam jest. Jeśli palisz od 17 lat, a zacząłeś mając 10, to masz 27 lat.. i niedługo będziesz mógł zacząć studia.. doktoranckie, czy jeszcze jakieś 'wyższe'?

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    To faktycznie dziwny sposób nauczania tam jest. Jeśli palisz od 17 lat, a zacząłeś mając 10, to masz 27 lat.. i niedługo będziesz mógł zacząć studia.. doktoranckie, czy jeszcze jakieś 'wyższe'?
    A ja to zrozumiałem że ma 18 lat bo idzie na studia, więc zaczął jako jednoroczne dziecko...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotograf Zobacz posta
    jest to znaczacy postep gdyz zapale sobie z 1 papieroska dziennie
    Dopóki będziesz mówił pieszczotliwie "papieroska", to nic nie wyjdzie z tego.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

A ja nie palę juz 16 lat, a paliłem zaledwie 4,5 roku jedną paczuszkę dziennie - ale było ciężko na początku. A i tak się tego nie zapomina, do dziś dnia czasami mam chęć zapalić np. jak czytam ten wątek.
    Nikon D40 | N18-55 VR | YN460-II | I JESZCZE ROWER |

Domyślnie

15 lat miale jak mnie tego swinstwa nauczyli palic..... , 3 miesiac bez paczki, na sylwka tylko 3 fajki spalone bo fazka bo zabawa bo mialem ochote... a tak to ani widu ani slychu nie zamierzam tracic na to kasy... tym bardziej ze mam na co tracic... , cwicze, 3mam diete aby nie przytyc przy rzucaniu, poki co zlecialem jakies 8 kilo w dol zmienilem w przeciagu 3 miesiecy kupilem 4 pary nowych dposni w tym 2 z nich juz sie nie nadaja bo za duzeee zrobilem sobie cel aby po rzucenia fajek pokusic sie o w miare plaski miesien piwny
    emeryt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez giziol Zobacz posta
    zrobilem sobie cel aby po rzucenia fajek pokusic sie o w miare plaski miesien piwny
    Tato,mama mówi,że ten brzuch to masz od piwa.Nie synku,ten brzuch to jest NA PIWO
    Samsung NX300,NX20, 18-55 OIS i 30mm f:2 50-200 OIS III

Domyślnie

To wszystko jest nic ludzie, kazdego da sie zlamac z jaraniem... Nie pale od 1 stycznia hehe po raz 12 chyba zaczalem nie palic ale jak by tego bylo malo to ostatnie 3 lata pracuje w fabryce papierosow i mozecie mi wierzyc jak ***** ciezko jest nie palic jak tu tego miliardy po tasmie zapierdziela... No i kazda wolna chwila z kierownikiem czy pracownikiem to kawa i fajka :-\ widze ze tylko ja nie pale i nagle wszyscy zaczeli, bosheeee whrrr... Pomimo tego jestem tfardy, obiecany mam N300mm f/4 w kwietniu jak dotrzymam Pozdro

Domyślnie

rzuciłem we wrześniu z dnia na dzień, tak po prostu
    zacząłem biegać
    mam nadzieję że już nigdy do palenia nie wrócę
    linktr.ee/zbigniewurban5150 |Canon R5 R, SigmyArt EF 35/1.4 50/1.4, 7A50/1.1, VM Nokton 40/1.4SC, EFy 50L 85L 135L 16-35/4L, RFy 70-200/2.8L 16/2.8 50/1.8 ||A73 24-105/4 28/2, SY 35-150/2-2.8 14/2.8 35/1.4, T28-200/2.8-5.6||Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar 55/1.8||iPhone 14 PRO|

Strona 20 z 70 PierwszyPierwszy ... 10181920212230 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów