Close

Strona 9 z 79 PierwszyPierwszy ... 78910111959 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 786
    nin
    Gość

Domyślnie

DZIS NIE PALILEM CALY DZIEN!!!!
    bo nie mialem czasu...

ide zapalic - o kurde jaka to przyjemnosc mmmm.....

Oszczędny w słowach Awatar Larson
    Miasto
    Poronin - ale to nie miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nin Zobacz posta
    DZIS NIE PALILEM CALY DZIEN!!!!
    bo nie mialem czasu...

ide zapalic - o kurde jaka to przyjemnosc mmmm.....
    dzięki :P
    D777

Domyślnie

Palenie niezdrowe
    piwo niezdrowe
    piędziesiątka czystej niezdrowa
    pomidorowej nie lubie

z rzeczy na P zostało mi piep***enie .....głupot

Szacun dla tych co rzucili i nie wrócili do nałogu!
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 23-10-2008 o 16:31 Powód: pis.
    D50 | 18-200vr | N50 1.8 | SB 600 | dużo pomysłów | brak czasu |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Może to sposób? Przeliczyć ile na miesiąc idzie na fajki i za taką cenę skonstruować raty - zamówić jakiegoś 24-70 na przykład i spłacać
    W moim przypadku będzie to albo D700 (miesięczna rata sporo mniejsza niż to co puszczałem z dymem), albo D700 + 24-70 (tutaj musiałbym dołożyć jakieś 30zł/miesiąc).

Cytat Zamieszczone przez Larson Zobacz posta
    Niestety dla astmatyków palenie raczej nie jest zalecane.
    Palenie nie jest zalecane nikomu
    And I am not frightened of dying. Any time will do, I don't mind.

Domyślnie

No to co, Mikołaju? Kiedy D700?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    No to co, Mikołaju? Kiedy D700?
    A cholera, sam nie wiem. Miało być "w okolicach choinki", ale jak patrzę na to co wyprawia dolar...

Domyślnie

Przy niektórych z Was to żaden ze mnie palacz Zacząłem 3 lata temu, kiedy wziąłem dziekankę i pojechałem do pracy do Irlandii - wiadomo, budowlańcy, pierwszy fajek z ciekawości, drugi dla towarzystwa i tak się zaczęło (o dziwo, zacząłem palić, kiedy za fajki musiałem płacić po 6 euro, czyli 24 zł za paczkę ) Obiecałem sobie, że jak wrócę do Polski to przestanę - no i dupa. Na początku 3-4 papierosy dziennie, ostatnio paczka max na półtora dnia, jak miałem dużo zajęć.

Od tygodnia bez papierosa. Tic-tac'i jem pudełkami, ale jest dobrze i powinienem wytrzymać. Po tygodniu 40 zł w kieszeni więcej - można zabrac narzeczona na pizze i do kina

Pozdrawiam
    5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8

Oszczędny w słowach Awatar Larson
    Miasto
    Poronin - ale to nie miasto

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez axer Zobacz posta

Palenie nie jest zalecane nikomu
    Heheh też prawda, jak zaczynałem palić astmy nie miałem, po 12 latach kurzenia dostałem astmę w prezencie - teraz muszę wdychać co dzień jakieś g.... było nie palić.....
    D777

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Absolutnie zgadzam się że palenie to koszmar. Palacze denerwują mnie, denerwuje mnie zapach dymu, denerwują mnie ci co palą, w ogóle generalnie traktuję palaczy jak ludzi gorszej, niższej klasy i kategorii. Papieros kojarzy mi się z menelami i zakaszlonymi i zniszczonymi prostytutkami....
    Jednak nie zawsze tak było. Palenie rzuciłem 15 lat temu, a w okresie szczytowym paliłem paczkę dziennie. Pamiętam że nic tak nie działało stymulująco na mózg i kreatywność jak papieros. Nic tak nie smakowało jak papieros w schronisku na zboczu góry gdzie w piecu szalał ogień, a za oknem szalała zamieć śnieżna. Nic tak nie smakowało jak papieros nad zimnym jeziorem z herbatą w blaszanym kubku o wschodzie słońca na biwaku. Nic tak nie działało kojąco a jednocześnie stymulująco jak papieros w krytycznym momencie rozwiązywania zagadnień matematycznych albo informatycznych.
    Tak, stare czasy. Ale to już było i nie wróci więcej. I choć tyle się zdarzyło to do przodu wciąż wyrywa głupie serce ..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Absolutnie zgadzam się że palenie to koszmar. Palacze denerwują mnie, denerwuje mnie zapach dymu, denerwują mnie ci co palą, w ogóle generalnie traktuję palaczy jak ludzi gorszej, niższej klasy i kategorii. Papieros kojarzy mi się z menelami i zakaszlonymi i zniszczonymi prostytutkami...
    Przeginasz i generalizujesz. Tolerancji to jednak Ci brakuje, i to sporo.

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Tak, stare czasy. Ale to już było i nie wróci więcej. I choć tyle się zdarzyło to do przodu wciąż wyrywa głupie serce ...
    Zamiast papierosów zacząłeś palić coś innego?

Strona 9 z 79 PierwszyPierwszy ... 78910111959 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów