Close

Strona 41 z 79 PierwszyPierwszy ... 31394041424351 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 786

Domyślnie

Oj ciezko, ciezko..
    Ponad miesiac, i coraz gorzej bu..
    Kiedy sie o Tym przestaje myslec, jak o bylej chwili przyjemnosci
    Pozdrawiam Wioletta

Domyślnie

Wioletta nie chciałbym Cię martwić, ale ja kryzys miałem ok 9-10 miesiąca i po dwóch latach niepalenia.
    Moim zdaniem palaczem jestem już do końca życia, ale na tyle świadomym, że nie palę.
    Życzę wytrwałości, bo naprawdę warto....

Domyślnie

Dzień dobry
    Ale fajowo, że znalazłam taki wątek. Chciałam ogłosić, że nie palę jakoś czwarty miesiąc. Tabex plus troszkę silnej woli. Paliłam ok. 6-7 lat i uwielbiałam puścić sobie dymka. Nadal uważam, że fajnie byłoby przy kawce jednak mam tę świadomość jak trudno z tym skończyć. Więc nie chcę już... Oby
    Pozdrawiam.
    Nikon szkło lampy tło i co?

Domyślnie

6 mies os ostatniej paczki albo 6,5... w tym czasie z 10 fajurek wypalilem na imprezkach ale to nie to samo co fajuranie codziennie , zadowolony jestem i dumny i pluca w koncu dzialaja moge wskoczyc w buty wbiec do lasu zrobic 10km i nie wyzione ducha
    emeryt

Domyślnie

Cieszę się, że ten wątek nadal żyje Trzymam kciuki za rzucających - warto.

Wioletta - to już końcówka męczarni i "głodu", potem będzie coraz lepiej, ja od dobrego pół roku nawet o fajce nie pomyślałem.

Giziol - ja kiedyś, po tym, jak nie paliłem ponad rok, zapaliłem sobie "jednego do piwa" i tak mi na kilka lat zostało, więc uważaj...
    And I am not frightened of dying. Any time will do, I don't mind.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agull Zobacz posta
    Dzień dobry
    Nadal uważam, że fajnie byłoby przy kawce jednak mam tę świadomość jak trudno z tym skończyć. Więc nie chcę już... Oby
    Pozdrawiam.
    Wlasnie ta kawka, i wieczorki, kiedy dzieci juz lozeczkach, po calym dniu, balkonik, papierosek mhmm
    Widzialam taki fajny watek jeszcze tutaj o diecie teraz chyba bede jeszcze tam czestym gosciem, bo cos przeciez z tym wszystkim trzeba robic

axer A Tobie chcialam podziekowac za ten watek, poniekad wlasnie on przyczynil sie do mojego rzucenia nalogu
    Dziekuje
    Zycze wytrwalosci wszystkim niepalacym
    Ostatnio edytowane przez Wioletta ; 12-05-2009 o 15:34
    Pozdrawiam Wioletta

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Trzeba rzucić raz i na zawsze... Pomaga sport... Kiedy zacząłem biegać, zapomniałem w ogóle, że istnieje coś takiego jak fajki...

Domyślnie

No więc ja też rzuciłem palenie!!!

Właśnie minęło 63 godziny i 24 minuty.

Zacząłem również biegać - na razie jestem raczej przerażony moją kondycją, ale wiem, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej.

Życzcie mi wytrwałości - bo jak mówił Mark Twain - nie ma nic prostszego niż rzucić palenie - ja sam zresztą rzuciłem palenie z 1000 razy.

Pozdrawiam

Grzegorz
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 22-08-2009 o 17:16 Powód: ORTO! ("żucić") - Twain na pewno tak nie mówił ;)
    ---------------------
    Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...

Domyślnie

Ja 3 maja obcodziłem 7 urodziny.
    Jedyne co mnie denerwuje to, że nie toleruję palenia, a wcześniejsze zachowania typowego palacza mnie w...
    Przecież 7 lat temu byłem taki sam. Jazda z papierosem w windzie norma wchodzenie do autobusu po kilkukrotnym zaciągnięciu z przeciągnięciem norma - syf. już nie wspomnę o paleniu 2 paczek na imprezie oraz ostatni zprze zsmem i pierwszy przed kawą, kolejny jak czajnik pracuje i właściwy do kawki. Nasrtępny po drodze do roboty, ostatni przed pracą, pierwszy w pracy i następny do kawy, przed zebraniem i po. Ostani z paczki wdrodze do kiosku i pierwszy z nowej z szefem przed firmą. Najważniejszy rzed wyjściem i kolejne w drodze przed obiadem po obiedzie do kawy czasem dwa. Ostatni przed snem i przy sikaniu w nocy. Czasem jeszcze po lub przed - ale to dla dorosłych. Jestem wolny
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ADAS Zobacz posta
    Ja 3 maja obcodziłem 7 urodziny.
    Jedyne co mnie denerwuje to, że nie toleruję palenia, a wcześniejsze zachowania typowego palacza mnie w...
    Przecież 7 lat temu byłem taki sam. Jazda z papierosem w windzie norma wchodzenie do autobusu po kilkukrotnym zaciągnięciu z przeciągnięciem norma - syf. już nie wspomnę o paleniu 2 paczek na imprezie oraz ostatni zprze zsmem i pierwszy przed kawą, kolejny jak czajnik pracuje i właściwy do kawki. Nasrtępny po drodze do roboty, ostatni przed pracą, pierwszy w pracy i następny do kawy, przed zebraniem i po. Ostani z paczki wdrodze do kiosku i pierwszy z nowej z szefem przed firmą. Najważniejszy rzed wyjściem i kolejne w drodze przed obiadem po obiedzie do kawy czasem dwa. Ostatni przed snem i przy sikaniu w nocy. Czasem jeszcze po lub przed - ale to dla dorosłych. Jestem wolny
    No właśnie - wypisz wymaluj moja rzeczywistość do ostatniego piątku - mam nadzieję, że już to nie wróci.

Trzeba jeszcze dodać: zapalany kolejny fajek od poprzedniego, a na imprezie zapalany fajek pomimo tego, że poprzedni jeszcze się pali w popielniczce.

Na razie jadę na gumach do żucia. Powinno wystarczyć - żadnej chemii stosować nie będę bo nie po to się morduję by w inny sposób truć organizm.

Trzymcie kciuki

Grzegorz
    ---------------------
    Co Cię nie zabije to Cię wzmocni...

Strona 41 z 79 PierwszyPierwszy ... 31394041424351 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów