Nie palę już prawie 3 tygodnie. Zamiast fajków, plastrów itp. wcinam lizaki. Polecam. I ręce zajęte, i jest co ssać.
Szukaj
Nie palę już prawie 3 tygodnie. Zamiast fajków, plastrów itp. wcinam lizaki. Polecam. I ręce zajęte, i jest co ssać.
Ja cały czas bez papierosaCzyli 3 miesiące i 9 dni
I już nawet nie myślę o tym, żeby zapalić.
O, jak ładnie.. to może jednak zapalimy?![]()
A co to takiego?
Wioletta trzymaj się, dasz radę.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Wioletta - mi juz minelo 3 lata bez fajkaa czesciowo pomogla mi nazwa canadyjskich fajkow
![]()
du Maurier, innych marek papierosow nigdy nie widzialem a tej nazwy za cholery nie moglem tak powiedziec by sprzedawca zrozumial za pierwszym razemmialem juz dosc robienia z siebie idioty pokazujac pusta paczke
3maj sie...
D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE
9 dzien
Dziekuje panowie, juz ponad tydzien sie trzymam, chyba jest lepiej bo mialam kilka okazji zeby sie skryc i sobie zapalic , ale wytrzymalam, jeszcze nie dzisiaj
Poki co wychodze z podobnego zalozenia jak bombel
sprocket Sprzedawca pewnie byl jeszcze chinczyk, ktory slabo mowil po angielsku ;D
Pozdrawiam Wioletta
Moja ośmioletnia córka pyta co parę dni "tatuuuuś ! mam nadzieję że nie paliłeś" no spalił bym się ze wstydu jakbym miał odpowiedzieć "tylko jednego" (nagadali jej w szkole że od tego się umiera...)
w zasadzie nie palę tylko dzięki niej bo dała mi silną motywację
od 15 roku zycia kopciłem potem coraz mocniejsze bo z tłumikiem to badziew, więc prince były za słabe przerzuciłem się na camele,chesterfieldy, cecile bo bez filtra i coś było czuć no i najważniejsze że na takie ćmiki chętnych mord było mniej.
I pewnego dzionka na prośbę żony bo chałupa mała, śmierdzi w domu i córka mała w syfie ma siedzieć poprostu przestałem palić.
Papierosy nosiłem ze sobą chyba ze 3 miechy, używałem benzynówki zippo więc nabijanie co 2-3 dni żeby w razie W mieć czym i co przyjarać. i tak mineło w listopadzie 14 lat bez fajek jak na złość żonka zaczeła kopcić kilka miesięcy później.
To nie nałóg steruje nami tylko my sami więc silna wola i chęć pomogą rzucić każdy nałóg. Czego wszystkim życzę
D700 N 24-70 + inne klamoty
Wioletta jak cie już naprawdę przyciśnie to proponuje wskoczyć na rowerek i wcisnąć w pedał
Ogólnie po dużym lub nawet skrajnym wysiłku nie da się zapalić, chyba ze ktoś wyjątkowo twardy.
Mi grupę 5 osób udało się przetrzymać bez fajka przez tydzień, po prostu szliśmy szlakiem orlich gniazd 170km i tempo narzuciłem takie że jakby ktoś chciał zapalić to zemdlałby na 100% po pierwszym buhu, więc polecam metodę, a i na brzuszek też działa![]()
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-04-2009 o 14:06 Powód: ORTO! ("tępo")
Skontaktuj się z nami