Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Nynäshamn

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    PaweleM
    Gość

Domyślnie Nynäshamn

Miasteczko w Szwecji, do ktorego przyplywaja promy z Polski.Zdjecia z mojej wczorajszej wycieczki.

1

2

3

4

i bonus w postaci Szwedzkiej Marynarki Wojennej czyli "za mna biegiem po wodzie gesiego marsz"

bombel
    Gość

Domyślnie

Chłopie, to denerwujące i irytujące - ani jedno nie jest dobre, i to z powodu podstawowych błędów technicznych. Takich, które można prosto naprawić. Pokazywanie takich błędów oznacza albo niedbalstwo, albo naprawdę podstawowe braki warsztatowe.

1. Złe kolory - Radioaktywne niebo (przewalone niebieskie)
    2. Zła ekspozycja (podłoga za ciemna)
    3. Złe WB
    4. To samo
    5. Jak już nie dowalone niebieskim, jak już WB nie ma ADHD (choć dobra to ona nie jest), jak już ekspozycja nie leży na łopatkach - to kadr umiarkowany (wypływają a nie mieszczą się w kadrze), niebo liche, brak jakiejś obróbki. A był świetny materiał na dobre zdjęcie.

Podobno masz zapał, ale ja go tu nie dostrzegam. Dostrzegam za to dziką chęć pokazywania wszystkiego jak leci bez zastanowienia i bez selekcji.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Podobno masz zapał, ale ja go tu nie dostrzegam. Dostrzegam za to dziką chęć pokazywania wszystkiego jak leci bez zastanowienia i bez selekcji.
    Bombel, to powinien być standardowy komentarz na forum, takie małe obligatoryjne ostrzezenie.
    "czuję jak rodzi się moc"

PaweleM
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jurgen Zobacz posta
    Bombel, to powinien być standardowy komentarz na forum, takie małe obligatoryjne ostrzezenie.

Jugren a cos nt.zdjec?

Domyślnie

W Nynashamn nie ma takich kolorów.
    "czuję jak rodzi się moc"

PaweleM
    Gość

Domyślnie

czesc bombel
    milo Cie widziec
    na swoje usprawiedliwienie mam tylko to ,ze "tam tak bylo"

bombel
    Gość

Domyślnie

Przyznaję, odpowiedź mnie zadowala. Nie spodziewałem się jakiejś szczególnej, ale nie jest zła. Odpowiedź.

Bo o zdjęciach zdania nie zmieniam...

PaweleM
    Gość

Domyślnie

""Bo o zdjęciach zdania nie zmieniam...""

spoko...na wszystko przyjdzie pora...daj sobie troche czasu

PaweleM
    Gość

Domyślnie

"""Podobno masz zapał, ale ja go tu nie dostrzegam."""

Moj zapal polega na tym ,ze jade dwie godziny pociagiem i autobusem do tego miasteczka by zrobic tam zdjeciaTo jest wlasnie chyba zapal?Przynajmniej ja to tak rozumiemNo ale Ty mozesz uwazac ,ze brak umiejetnosci /slabe umiejetnosci = brak zapalu.
    Kazdy ma prawo do wlasnej interpretacji pod warunkiem nie czynienia drugiemu przykrosci - to sie nazywa to-le-ran-cja
    Spokojnej i stosunkowo udanej nocy zycze

bombel
    Gość

Domyślnie

Miło, że uczysz mnie tolerancji. Zawsze lubiłem pofilozofować przy zdjęciach.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów