Miasteczko w Szwecji, do ktorego przyplywaja promy z Polski.Zdjecia z mojej wczorajszej wycieczki.
1
2
3
4
i bonus w postaci Szwedzkiej Marynarki Wojennej czyli "za mna biegiem po wodzie gesiego marsz"
![]()
Szukaj
Miasteczko w Szwecji, do ktorego przyplywaja promy z Polski.Zdjecia z mojej wczorajszej wycieczki.
1
2
3
4
i bonus w postaci Szwedzkiej Marynarki Wojennej czyli "za mna biegiem po wodzie gesiego marsz"
![]()
Chłopie, to denerwujące i irytujące - ani jedno nie jest dobre, i to z powodu podstawowych błędów technicznych. Takich, które można prosto naprawić. Pokazywanie takich błędów oznacza albo niedbalstwo, albo naprawdę podstawowe braki warsztatowe.
1. Złe kolory - Radioaktywne niebo (przewalone niebieskie)
2. Zła ekspozycja (podłoga za ciemna)
3. Złe WB
4. To samo
5. Jak już nie dowalone niebieskim, jak już WB nie ma ADHD (choć dobra to ona nie jest), jak już ekspozycja nie leży na łopatkach - to kadr umiarkowany (wypływają a nie mieszczą się w kadrze), niebo liche, brak jakiejś obróbki. A był świetny materiał na dobre zdjęcie.
Podobno masz zapał, ale ja go tu nie dostrzegam. Dostrzegam za to dziką chęć pokazywania wszystkiego jak leci bez zastanowienia i bez selekcji.
W Nynashamn nie ma takich kolorów.![]()
"czuję jak rodzi się moc"
czesc bombel
milo Cie widziec
na swoje usprawiedliwienie mam tylko to ,ze "tam tak bylo"![]()
Przyznaję, odpowiedź mnie zadowala. Nie spodziewałem się jakiejś szczególnej, ale nie jest zła. Odpowiedź.
Bo o zdjęciach zdania nie zmieniam...
""Bo o zdjęciach zdania nie zmieniam...""
spoko...na wszystko przyjdzie pora...daj sobie troche czasu![]()
"""Podobno masz zapał, ale ja go tu nie dostrzegam."""
Moj zapal polega na tym ,ze jade dwie godziny pociagiem i autobusem do tego miasteczka by zrobic tam zdjeciaTo jest wlasnie chyba zapal?Przynajmniej ja to tak rozumiem
No ale Ty mozesz uwazac ,ze brak umiejetnosci /slabe umiejetnosci = brak zapalu.
Kazdy ma prawo do wlasnej interpretacji pod warunkiem nie czynienia drugiemu przykrosci - to sie nazywa to-le-ran-cja
Spokojnej i stosunkowo udanej nocy zycze![]()
Miło, że uczysz mnie tolerancji. Zawsze lubiłem pofilozofować przy zdjęciach.
Skontaktuj się z nami