Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Domyślnie Slideshow z muzyką

Tym razem zamiast statycznie, wrzucam link do kilku (mam nadzieję, że bardzo atrakcyjnych) slideshow w różnym klimacie, z muzyką:
    http://dariusz.majgier.pl/slideshows.php

I chętnie posłucham opinii, bo muzyka wiele zmienia w odbiorze takiego fotoreportażu, w szczególności nie dałoby się np. tak szybko pokazać zdjęć bez muzyki i rytmu...

c-man
    Gość

Domyślnie

Bardzo lubię taką formę prezentowania reportażu, sam myślałem nad tworzeniem takich pokazów (niektóre pomysły pojawiły sie u mnie stricte pod kątem właśnie takiego zaprezentowania)...
    Najbardziej podoba mi się reportaż o szermierzach, pod względem dopasowania muzyki do zdjęć również mistrzostwa w wushu.
    Świetna sprawa!

Domyślnie

Dzięki. Tak, wushu wywołuje sporo emocji w środku pokazu, a muzyka wzmacnia efekt wizualny. W szabli bałem się, że stonowana muzyka i zdjęcia B&W zostaną źle odebrana przy niepełnosprawności (jest w mediach taki trend, że jak są niepełnosprawni to zaraz musi być melancholijnie), ale tu po prostu temat muzyczny bardzo mi pasował i to było jedyne kryterium.
    Wcześniej o pokazach nie myślałem, ale ostatnio też robię zdjęcia pod pokaz, np. starając się mieć więcej poziomych ujęć lub pasujących do sekwencji zdarzeń.

Domyślnie

nie będę oryginalny - prezentacja wushu wyszła Ci wyśmienicie.

autograf
    Gość

Domyślnie

Jedynka podoba mi się najbardziej. Kapitalna muzyka. Świetnie złożone!

Gratuluję!

Domyślnie

BArdzo fajne podejscie. Lecz jak dla mnie w przypadku wushu i szermierki zabraklo chyba najwazniejszego, mianowicie radosci wygranych.
    Fuji: X100, X-Pro1, X-T2

Domyślnie

łaaaa to juz nie pentax?

bardzo fajne te slideshow, szczegolnie kendo i szabla
    za to muzyka jakos tak srednio mi przypadla

Domyślnie

Dzięki. Fakt, jakoś nie robię radości... Kendo to był jeszcze pentax. Muzyka, jak zdjęcia, nie zawsze pasuje do gustów Właśnie to jest myk - obie rzeczy ciężko spasować.

Domyślnie

Na mnie wrazenie zrobil slideshow w Yours ze zdjec sportowych Gudzowatego... oprocz wstawek video, podklad dzwiekowy to byly odglosy z miejsc gdzie robil zdjecia: sala treningowa hinduskich zapasnikow i dzwieki cwiczen, stekania itd chinska sala pingpongowa i dzwiek odbijanych pileczek. Max proste a idealnie dopasowane.

Domyślnie

Fajne reportaże szczególnie o szermierce i chińskich sztukach walki
    Najdłużej jednak zeszło mi na czytaniu o myszowatych

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów