Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Myślę, że chcieć współpracować to muszą oba urządzenia... jesteś w stanie spróbować czy nie bardzo?
    F100+MB15, D4s, N24/2.8D, N35/2.0D, N50/1.4D, N105/2.8VR, N28-70/2.8, N70-200VR/2.8, SY135/2.0MF, SY 85/1.4MF, SY14/2.8MF, Tokina ATX 300 f/4, SB900, Fuji x100s

Domyślnie

Nie mam telefonu z symbianem, ja jestem raczej jabłeczny (iPhone)
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cold Zobacz posta
    Myślę, że chcieć współpracować to muszą oba urządzenia... jesteś w stanie spróbować czy nie bardzo?
    Wiem ze watek ma juz pare miesiecy ale moze komus sie przyda.

Z tego co mi wiadomo zaden telefon z symbianem nie ma obslugii USB host, czyli nie bedzie w stanie rozpoznac dysku. Dosc duzo telefonow z WM ma ta opcje, jak np Toshiba G900 (bardzo tania teraz) ma taka funkcje.
    Fuji: X100, X-Pro1, X-T2

Domyślnie

Dwa dni temu kurier TNT przywiózł mi paczkę a w niej Hyper Drive Colorspace.
    Ogólne wrażenie bardzo dobre.Prędkość działania b.dobra szczególnie w porównaniu z leciwym Image Tank III.Duży kolorowy wyświetlacz,wyrażnie oznakowane funkcje.
    Całość raczej przejrzysta i czytelna.Karta 8 GB Sandisk Extreme III została "zrzucona" w 9,5 minuty(w Image Tank III trwało to ok.20 minut).
    Urządzenie naprawde b.przydatne(jak dla mnie) i co najwazniejsze szybkie.
    Zapłaciłem 499 PLN + 210 PLN za HDD 250GB.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Jeszcze kilka uwag po dłuższym czasie używania. Plus za jakość gniazd, nie zdarzyło mi się, zeby źle weszła karta, albo wygięły się piny. Minus za przyciski, trzeba się przyzwyczaić jak je naciskać, jak za długo przytrzymasz klawisz nie reaguje. Minus za zasobnik na baterie AA, delikatnie mówiąc jest badziewny, często nie kontaktuje wtyk w obudowie dysku. Plus za włączany usb, dla mnie poręczne, minus za dziwne zachowanie przy podłączeniu do laptopa (mac), przy odłączaniu zasilania sieciowego do kompa dysk lubi się odłączać. Jako podsumowanie jestem z niego zadowolony, a minusy to raczej niedogodności
    R6008, Y124G, Ye35, ZI; Blog

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów