Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 32

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Jestem zdecydowanna tak.Bardzo mi sie podoba.

sailor
    Gość

Domyślnie

fajny klasyk

to
    Gość

Domyślnie

Nemeth, masz Ty jeszcze miejsce na ścianach??? Ostatnio dajesz dużo kadrów, które "mają parcie na ścianę" BDB jak zwykle. Czasami, się zastanawiam, czy wejść i komentować, bo ile można tak chwalić i chwalić, nuuuuuuudaaaaaaa

Domyślnie

Dziękuję za opinie.

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    fajny klasyk
    W rzeczy samej. Kadr bez jakichkolwiek filtrów i długiej ekspozycji.

Cytat Zamieszczone przez Orsacchiotto Zobacz posta
    Podobać sie podoba ale...
    Może odpuść już morze na korzyść jakiegoś lasu ?
    Bo fotki w klimacie "molowym" co tu dużo mówić - przejadły mi się...
    Wybacz ale fotografuję to co lubię i co tu dużo mówić to się nie zmieni pod czyimkolwiek wpływem.

Technicznie sie nie odniose - nie robię i nie umiem takich zdjęc wykonać/obrobić oczym wszyscy wiemy
    To też sztuka zrobić tak zdjęcie żeby 'znaffcy' nie wiedzieli jak się doczepić.

BTW

Cudowna ramka.
    Nastepnym razem zrób jeszcze większą tak z dodatkowe 400px..
    (miej litość dla moich oczu )
    Dla Twojej informacji. Tłumaczę to już trzeci raz ale mam świadomość, że mogła ta informacja umknąć. To nie jakaś udziwniona ramka tylko cyfrowe passe-partout. W takiej postaci zdjęcia są na papierze. Nie widzę powodu by w sieci pokazywać je w innej postaci.
    Nie powiem co prawda modnego ostatnio - "ale tam tak naprawdę było" ale posłużę się nie mniej rozbrajającym stwierdzeniem - tak ma być.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Wybacz ale fotografuję to co lubię i co tu dużo mówić to się nie zmieni pod czyimkolwiek wpływem.
    Chyba mnie nie zrozumiałeś...
    Nie zamierzam wpływac na to co fotografujesz - mówię jedynie, że molo w każdej postaci z każdego punktu na globie ostatnimi czasy widzę w kazdej galerii w jaką wejdę... Nie tylko tu..
    Pamiętam jak na forum wrzucałeś klimatyczne fotki z jakiegoś lasku, czy chociażby łódki... czegoś takiego bym posmakował teraz
    Nic więcej..
    I tak jak mówiłem - dla mnie (prawie) każda Twoja fotka będzie genialna mimo wzajemnej antypatii miedzy nami

To też sztuka zrobić tak zdjęcie żeby 'znaffcy' nie wiedzieli jak się doczepić.
    Nie wiem czy to aluzja czy też nie aczkolwiek powiem, że rzadko się czepiam...
    Zwłaszcza że sie nie znam..
    Jak się nie podoba to mówię co jest nie tak...

To raz a dwa ja raczej "pstrykam" i do tego dla siebie/do szuflady...
    Ogólnie chyba z braku czasu...
    Nawet nie mam kiedy wgryźć się w tajniki fotografii mimo, że od roku posiadam aparat i co więcej - od roku nie mam nic w tym aparacie poza kittem bo i czasu na wyskok po filtr nie ma.. ;/ (przed zakupem aparatu czasu był nadmiar... a ze sprawy poszły jak poszły )

Dla Twojej informacji. Tłumaczę to już trzeci raz ale mam świadomość, że mogła ta informacja umknąć. To nie jakaś udziwniona ramka tylko cyfrowe passe-partout. W takiej postaci zdjęcia są na papierze. Nie widzę powodu by w sieci pokazywać je w innej postaci.
    Nie powiem co prawda modnego ostatnio - "ale tam tak naprawdę było" ale posłużę się nie mniej rozbrajającym stwierdzeniem - tak ma być.
    Nie zauważyłem - wybacz...

Pozdrawiam

EDIT

mam jakiś problem z polskimi znakami diakrytycznymi (a konkretniej z klawiatura, nie zawsze zaskakuje alt :/ :/)
    Kupno Nikona nie czyni cię fotografem - stajesz się zaledwie posiadaczem Nikona.
    Kontrowersyjny indywidualista

Domyślnie

Nemeth, czy to jest Rzucewo?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Paprycjusz Zobacz posta
    Nemeth, czy to jest Rzucewo?
    Tak.

Domyślnie

Jak zwykle, wysoki poziom, jak zwykle mi sie bardzo podoba
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Podobać sie podoba ale...
    Może odpuść już morze na korzyść jakiegoś lasu ?
    Bo fotki w klimacie "molowym" co tu dużo mówić - przejadły mi się...

Technicznie sie nie odniose - nie robię i nie umiem takich zdjęc wykonać/obrobić oczym wszyscy wiemy

BTW

Cudowna ramka.
    Nastepnym razem zrób jeszcze większą tak z dodatkowe 400px..
    (miej litość dla moich oczu )
    Kupno Nikona nie czyni cię fotografem - stajesz się zaledwie posiadaczem Nikona.
    Kontrowersyjny indywidualista

Domyślnie

I co z tego, że takie samo, skoro jest dobre? Mnie się podoba.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów