Dzisiejsza wyprawa w lasy Schwarzwaldu zaowocowała znalezieniem pięknego jeziora, które zostało uwiecznione w ten sposób.
Szukaj
Dzisiejsza wyprawa w lasy Schwarzwaldu zaowocowała znalezieniem pięknego jeziora, które zostało uwiecznione w ten sposób.
D700 16,17-35,35
Łot de fak z tą barierka?![]()
Aż tak psuje?![]()
D700 16,17-35,35
niestety - barierka zepsuła Ci te fotke![]()
Cholera, miałem tylko chwile na zdjęcie, i wydawało mi się , że nie będzie przeszkadzac, cóż - błąd![]()
D700 16,17-35,35
2. Może dwójka podejdzie bardziej - bez barierek
D700 16,17-35,35
No tak troszkę kolorowo jest ....
Całkiem fajnie,tylko coś niedobrego się z tym niebem dzieje...i tego niebieskiego mnogo.
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
moim zdaniem jedynka z barierkę byłoby ciekawiej niż bez, ale u Ciebie na zdjęciu to wyszło tak jakbyś był niezdecydowany: umieścić ją w kadrze czy nie.
Nie, niebieski wcale nie jest OK. Zwłaszcza na niebie.
Nie widziałem nigdy w życiu takiego nieba, poza kiepsko obrobionymi zdjęciami. Przecież niebo z lewej strony, nad wzgórzem ma radioaktywny kolor, w środkowej części kadru gwałtownie ciemnieje w górze do w miarę znośnych poziomów, nad gruntem zaś dalej jest radioaktywne, a dalej za drzewem z prawej znowu robi się świecące.
Cienie na środkowym wzgórzu (jakby na przedłużeniu tej dróżki w dali) też zamiast być czarne, są granatowe. Wiem co to jest perspektywa powietrzna, ale perspektywa powietrzna nie powoduje, że drzewa świecą granatową poświatą.
To wszytko (niebo, granatowe cienie, WB) mówi mi, że ktoś po prostu przesadził z obróbką, ot i wszystko.
A jedynka przyjemna, może nawet szłoby wykadrować tą barierkę...
nie napisałem, że zdjecie było nieobrabiane, oczywiście że było. Cieżko mi w tej chwili zauważyc granatowe cienie na drzewach, ale możliwe że masz rację, ponieważ mój monitor często nie ukazuje mi pewnych rzeczy którzy inni widzą u siebie.W każdym razie i tak się dziwię Bombel że tak lekko pojechałeś po bandzie![]()
D700 16,17-35,35
Skontaktuj się z nami