Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Domyślnie Wciaz Profile D300

Czytalem na ten temat, na forum na temat profili do D300, lecz wgrywanie krzywych, a profili to jest duza róznica,
    nie znalazlem wlasciwie nic konkretnego, jak mozna wgrac profile Portrait oraz Landscape d300, nie usuwajac jednego z juz wgranych, jak np. D2X...

Domyślnie

Słabo czytałeś, jak poszukasz to dowiesz się ile można wgrać dodatkowych profili . Podpowiedź: jak chcesz wgrać Portrait i Landscape to jeden z D2X musisz usunąć .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artko Zobacz posta
    Słabo czytałeś, jak poszukasz to dowiesz się ile można wgrać dodatkowych profili . Podpowiedź: jak chcesz wgrać Portrait i Landscape to jeden z D2X musisz usunąć .
    Wlasnie o tym napisalem, ze jeden z nich musze usunac, lecz chcialbym zachowac trzy profile d2x nie usuwajac zadnego...Niestety nie moglem znalezc,, jak te febryczne zedytowac w celu wgrania dodatkowych..........wiem ze jest taka mozliwosc..

Domyślnie

odnośnie D2x to który z trzech polecacie zostawić?
    +D300 | +N18-200 f/3.5-5.6G | -N50 f/1.8D | -N50 f/1.4G | +SB-900 | +BC-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dybi Zobacz posta
    odnośnie D2x to który z trzech polecacie zostawić?
    Ja zostawilem sobie pierwszy i tzeci czyli portrait i landcape, oczywiscie ten drugi który sluzy do dalszej obróbki, usunalem na razie, poniewaz testowalem nowe dwa profile dla D300.........Kazdy wybiera to co dla niego jest odpowiednie...

Domyślnie

chodziło mi o to ze jak rozpakujesz D2x to masz mode1, mode2 i mode3.
    po wgraniu portrait i landcape zostają jeszcze 2 miejsca na kolejne profile i właśnie trzeba się zdecydować pomiędzy tymi z D2x który z nich odstawić.
    +D300 | +N18-200 f/3.5-5.6G | -N50 f/1.8D | -N50 f/1.4G | +SB-900 | +BC-900

Domyślnie

Ja osobiście mam z d2x mode 1 i mode 3 , ale to wiadoma sprawa - kwestia preferencji . Jeśli robicie w RAW i wywołujecie w NX2 to brak wgranego profilu to nie problem, to jest jedno kliknięcie w zakładce Camera settings i wybranie sobie profilu.
    Ostatnio edytowane przez artko ; 19-10-2008 o 18:14

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez artko Zobacz posta
    Ja osobiście mam z d2x mode 1 i mode 3 , ale to wiadoma sprawa - kwestia preferencji . Jeśli robicie w RAW i wywołujecie w NX2 to brak wgranego profilu to nie problem, to jest jedno kliknięcie w zakładce Camera settings i wybranie sobie profilu.
    ..nie wywolujemy w NX2, tylko w Photoshopie...

Domyślnie

zdecydowana większość użytkowników Nikonów
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów