Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Paluszek

Domyślnie Paluszek

Scarlet

Domyślnie

fajne, chociaz odrobina retuszu skóry by nie zaszkodziła jak dla mnie
    nam na myśli coś TAKIEGO
    D70s, Nikkor 18-70G, Quantuum 300Ws, SB-900, blenda 5w1
    niby to ludzie mówią, że najlepiej się rozmawia przy kawie, czy piwie, ja jednak jestem zdania że najlepiej rozmawia się przy aparacie

Domyślnie

Ja wiem, że dziecko albo jest czyste, albo szczęśliwe, ale w tym przypadku.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ZooM88 Zobacz posta
    fajne, chociaz odrobina retuszu skóry by nie zaszkodziła jak dla mnie
    nam na myśli coś TAKIEGO
    Chyba sobie jaja robisz....

I tak widać, że było grzebane przy twarzy coś - zpełnie niepotrzebnie! Przecież to jest fotografia umorusanego dzieciaka.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    Chyba sobie jaja robisz....
    tylko powiedziałem co by mi się bardziej podobało, a te kreski na twarzy nie wyglądały na umorusanie.. przynajmniej jak dla mnie, poza tym tylko wrzuciłem redukcję szumów, może odrobinę za mocną..
    D70s, Nikkor 18-70G, Quantuum 300Ws, SB-900, blenda 5w1
    niby to ludzie mówią, że najlepiej się rozmawia przy kawie, czy piwie, ja jednak jestem zdania że najlepiej rozmawia się przy aparacie

Domyślnie

Absolutnie nie leży mi wersja ZooM88. Plastik, aż w oczy kole. To dziecko jest! Scarlet nie słuchaj go!!! Na Twoim już jest zbyt wiele obróbki. Nie wracaj do blurowania i odszumiania na maxa. Pokaż fotę prosto z puszki.
    A poza tym... nie ten dział... dzieci, szczególnie umorusane, dawajmy do albumówki, bo wiem że nie każdy lubi natykać się na takie zdjęcia w portrecie.
    Pozdrawiam - Aga
    Trzaski w kuchni || Młode Trzaski
    D70s|N18-70|N50|S70-300|SB-800

Domyślnie

po retuszu dziecko wygląda jak gumowy cyborg.. po co poprawiać naturalny wyglad który mz jest właśnie atutem.. edycji należy stosować z rozmysłem, ma być środkiem a nie celem
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Uprawnienia umieszczania postów