Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie SanDisk Extreme III +50% 30MB/s ???

Witam !

Mam pytanie, czy ktoś sprawdzał prędkość zapisu i odczytu kart SanDisk Extreme III +50% 30MB/s ??
    Jakie powinny być prędkości tej karty?
    Moje pytanie bierze się stąd że niedawno kupiłem w markecie kartę SanDisk Extreme III 4 GB 30MB/s, działa Ok, ale włożyłem do czytnika SanDisk programem HD-tach i ATTO Disk Benchmark sprawdziłem prędkości i mam coś takiego:

ATTO Disk Benchmark:
    Writw – 15633
    Read – 18076

HD-tach = 18,1 - 18,7
    ===============================
    Przed chwilą sprawdziłem Lexara 4 GB /133x na ATTO Disk Benchmark:
    Writw – 18125
    Read – 18732

Tak ma być, czy coś jest nie tak z tym SanDiskiem??
    Ostatnio edytowane przez LuDa ; 18-10-2008 o 18:28
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g...o wartych zdjęć.

Domyślnie

Witam,

uzyj opcji "szukaj", znajdziesz cały wątek na temat prędkości kart - tutaj
    pozdrowienia
    drHardware. Moje zdjęcia zdradzają raczej dokumentalny charakter niźli artystyczny...

Domyślnie

Witam !

Tam jest raczej wątek o czytnikach nie o kartach, a mnie chodzi o konkretny model SanDisk Extreme III +50% 30MB/s, bo jeśli te odczyty są prawidłowe to chciałbym dokupić kilka kart bo w tym markecie są po prostu tanie !!!
    Ale wielkie dzięki za podpowiedź.

Pozdrawiam.
    Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g...o wartych zdjęć.

Domyślnie

a ja w takim razie zapytam gdzie one takie tanie są?
    Zapraszam Michał Klimont
    Tutaj nie radzę zaglądać: Click
    [/I]

Domyślnie

Trafiłem w Auchan 4 GB za 75,- zł

Domyślnie

aaa to jak w oszołomie to wszystko tłumaczy...
    "Często kończy się na formie, nic z tego nie wynika. Po tym jak Marcel Duchamp ogłosił, że pisuar ustawiony na środku jest dziełem sztuki - artystą może być każdy..." - R. Opałka

Domyślnie

No tak, ale te karty są od polskiego dystrybutora, tam jest naklejka Hama Polska.

Domyślnie

No ale ja włąśnie męczę w tamtym wątku Sandiski Extreme III, jedna z Fotojokera, jedna od kolegi z forum.
    pozdrowienia
    drHardware. Moje zdjęcia zdradzają raczej dokumentalny charakter niźli artystyczny...

Uprawnienia umieszczania postów