Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Laptop

Widok wątkowy

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bahuone Zobacz posta
    ogolnie rzecz biorac to moge przekazac na lapa 700$ do 900$ glownie chodzi mi o to zeby smigal PS CS3/ lub 4 ktory obecnie wyszledl cos do rawow pewnie NX2 czasem w cos zagac dla rozrywki:P no i pojemny dysk, teraz sie zastanawiam czy nie lepiej jednak kupic stacjonanrego gadzety mnie nie interesuja czym mnie tym lepiej teraz tak patrzac co ciezko cos w tej cenie kupic z 4gb i jaki system do tego wole szczerze mowiac Xp ale moze cos innego poradzicie z linux'em nie mialem stycznosci moze znacie jakies stronki amertykanskie ze sprzetem
    Popatrz na Dell XPS M1330 - szybki, matryca podświetlona LED więc nada się do amatorskiej obróbki foto, Popatrz tez na Lenovo T61 mimo że matryca gorsza to też wydajna i wytrzymała maszyna, były też T43 i chyba T60 z matryca S-IPS - bardzo dobre do grafiki, ale to chyba na ebay trzeba szukać choć w Londynie w sklepie widziałem nówkę w sklepie
    Pomyśl nad rozwiązaniem laptop + monitor - masz wtedy mniej ograniczeń bo matryca w laptopie nie jest już przeszkodą
    Ostatnio edytowane przez Tr0n ; 18-10-2008 o 21:45
    pozdrawiam Sebastian

Uprawnienia umieszczania postów