Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Laptop

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

ja używam rzeczonego IBM'a T60p i jestem bardzo, bardzo zadowolony. Na poprzedniej toshibie i IBMie R50e miałem straszną jazdę z kolorami.
    Wiadomo, że nie jest to samo co jakiś wypasiony Eizo, ale osobiście nie spotkałem się z lepszym do zdjęć. Poza tym lenovo ma niezły patent z rescue&recovery, niby pod windą też się da, ale tu nie trzeba o tym myśleć. Szybkość mi zupełnie wystarcza (2x2.16 + 2gb ram, szyna mogłaby być szybsza) Dla mnie pancerność też ma znaczenie, a w tym lepszy chyba tylko toughbook panasonica.
    Na allegro można znaleźć osoby, które sprowadzają takie cacka z usy za ok. 3tys. z jeszcze 2letnią gwar. albo używany z Polski bez gwar. za ok. 2tys. Trzeby tylko uważać bo zdarzają się ogłoszenia o IBM T60p z rozdziałką XGA (oczywiście nie IPS).
    Na koniec dodam, że ja oparłem się na podpowiedziach z tego forum i teraz mogę powiedzieć, że koledzy wiedzą co radzą.
    "Z pasją fotografuj życie, ale nie zapomnij i żyć z pasją" Z. Kamm

Domyślnie

doszedlem do wniosku ze chyba jednak kupie "pudlo" bedzie taniej, ale mniej wygodnie ale cos za cos xD dzieki za pomoc odnosnie tego watku

Domyślnie

Z tymi t60 z usa na allegro wcale nie jest tak różowo. Po przeczytaniu masy pozytywnych opinii na jego temat poluję na takiego, ale w tej chwili dostępne są tylko nieliczne skandynawskie (+ 200 zł za wymianę klawiatury), m.in. TEN: http://www.allegro.pl/item467437125_...bacz_full.html.

I tu pytanie głównie do posiadaczy t60: warto? Podejrzanie tanio, następna ciekawa oferta (z lepszym procesorem i grafiką, za to mniejszym dyskiem) to w tej chwili 2x większy koszt. Mam ochotę na tego laptopa (z resztą nie ja jeden :>), ale coś mnie powstrzymuje od licytacji...
    Ostatnio edytowane przez oem ; 31-10-2008 o 19:19

Domyślnie

Jezus... T60 Flexview za 1.5k? Chlip, dlaczego ja teraz dopiero spojrzalem...
    Marcin "emgieb" Brzozowski
    Jest: kupa klamotow
    Moje fotki: TrekLens

Domyślnie

o czymś takim jest mowa ?

ebaj

Domyślnie

Yepp...

Szkoda, że wcześniej go nie było, bo miałem możliwość sprowadzenia ze Stanów i dolary z tych cudownych czasów, kiedy kosztowały ok. 2zł :/ Ale z drugiej strony kupowanie w ten sposób to ryzykowna inwestycja, chyba, że masz tam kogoś na stałe, kto mógłby obejrzeć i ew. odesłać towar z jakichś przyczyn nie odpowiadający twoim wymaganiom - trzeba pamiętać, że to nie są nowe rzeczy i w różnym stanie być mogą.

Domyślnie

Witam no własnie ja tez chce wykorzystac crt 19 podpinając do laptopa ktorego mam zamiar kupic i pytanko czy nie ma problemów przy obrobce zdjec z cs3 Mam flatrona 19 max 1600x1200
    Użytkuje X t2 TTArtisan 35 1.4 Fujinon 23 F2
    Było FEED 5, Kodak P850, Nikon D90, D300 D7100 D600 SB-900 Grip Md-10 50 F2 Canon 6D
    Szkiełka 18-105, 35 1.8G, T70-300 VC, T90 Macro , N70-210 F4, N35 1,8G FX, N80-200D ED 2,8, N85 1,8G S 24-35 F2 ART N28-105 N50 1.8G T24-70VC

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów