Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: Laptop

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bahuone Zobacz posta
    ogolnie rzecz biorac to moge przekazac na lapa 700$ do 900$ glownie chodzi mi o to zeby smigal PS CS3/ lub 4 ktory obecnie wyszledl cos do rawow pewnie NX2 czasem w cos zagac dla rozrywki:P no i pojemny dysk, teraz sie zastanawiam czy nie lepiej jednak kupic stacjonanrego gadzety mnie nie interesuja czym mnie tym lepiej teraz tak patrzac co ciezko cos w tej cenie kupic z 4gb i jaki system do tego wole szczerze mowiac Xp ale moze cos innego poradzicie z linux'em nie mialem stycznosci moze znacie jakies stronki amertykanskie ze sprzetem
    Popatrz na Dell XPS M1330 - szybki, matryca podświetlona LED więc nada się do amatorskiej obróbki foto, Popatrz tez na Lenovo T61 mimo że matryca gorsza to też wydajna i wytrzymała maszyna, były też T43 i chyba T60 z matryca S-IPS - bardzo dobre do grafiki, ale to chyba na ebay trzeba szukać choć w Londynie w sklepie widziałem nówkę w sklepie
    Pomyśl nad rozwiązaniem laptop + monitor - masz wtedy mniej ograniczeń bo matryca w laptopie nie jest już przeszkodą
    Ostatnio edytowane przez Tr0n ; 18-10-2008 o 21:45
    pozdrawiam Sebastian

Domyślnie

dzieki za pomoc ktos jeszcze sie wypowie na ten temat?

Domyślnie

Ja również szukam laptopa do zdjęć. Wiem było wiele razy, że laptop się nie nadaje, ale co kupić do 3000 zł, chodzi mi o najciekwaszą możliwą propozycję.
    pattom

Domyślnie

Metodą zdartej płyty - IBM T60 FlexView, jako jedyny laptop ma matrycę S-IPS i nadaje się do zdjęć. Roczna uzywke na dwuletniej gwarancji z USA lub UK z 2 GB RAM-u na pokldzie i Core 2 okolo 2 GHz mozna spokojnie kupic ponizej 3k z transportem. Lenovo am miedzynarodowa gwarancje, nie wymagajaca papierkow Ja mialem farta, bo kupilem za 3300 w PL taki, za to z dyskiem SSD 64 GB po pol roku spzredalem go rowniez za 3300 Strasznie zaluje, ale nie wykorzystywalem go zgodnie z przeznaczeniem, wiec stwierdzilem, ze kasa przyda sie na insze rzeczy, na przyklad na skonczenie budowy roweru i wyjazd na wakacje
    Marcin "emgieb" Brzozowski
    Jest: kupa klamotow
    Moje fotki: TrekLens

Domyślnie

ja bym kupil cos malego - 12", 13" i na tyle mocnego ze w domu podpinasz sobie do stacji dokujacej , lub bezposrednio do monitora i mozesz pracowac jak czlowiek. sprawdz nowe Macbooki
    Ostatnio edytowane przez sevenoo ; 23-10-2008 o 12:52
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Domyślnie

Zdaje się nie przewidziano stacji dokujacej
    Wini
    Zakupy świąteczne dla 25 członków rodziny robię 24 Grudnia,na stacji benzynowej

Domyślnie

Linux jest oparty o Unixa. A każdy system Unixowy adresuje duuużo Ramu. Widziałem stacje po 128 i więcej GB ramu.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Linux jest oparty o Unixa. A każdy system Unixowy adresuje duuużo Ramu.
    a Vista jest z Microsoftu i adresuje duzo duzo wiecej
    Contax 645, Zeiss 80mm f/2

Domyślnie

taa adresuje od wyjścia systemów 64bit a unix zawsze dawał rade. Poza tym vista pociągnie tylko do 128GB
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów