Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Bilardowo BW

Domyślnie Bilardowo BW

Kilka zdjęć z pewnej imprezy "integracyjnej"

1.

2.

3.

4.

5.

Wszelkie komentarze mile widziane
    Marcin Czapla

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

No.2 i no.5...
    Tak wewnątrz jak i na zewnątrz kadry brak estetyki. Kadry te mają potencjał, koncept pokazania stołu bilardowego również jest ciekawy ale... i tu zaczynają się schody. Po pierwsze co na no.2 robi ten człowiek - już Ci mówię wkłada dupsko w kadr, niszczy Twoją pracę. Powinieneś poprosić tego ludzia o współpracę albo ładnie pozuje albo niech w...
    Podobna sprawa na no.5 tym razem ktoś chciał pokazać swoje dłonie... Skoro już chcesz mieć ludzi w kadrach to poproś ich o współpracę, o ciekawy wyraz twarzy - nie pozują a nie na siłę włażą w kadr ! Do tego następnym razem zabierz statyw bo wykonywanie tego typu kadrów z ręki kończy się totalną porażką... i popracuj nad obróbką bo mogła by byc lepsza, bardziej agresywna a tym samym nadająca pewną dynamikę tym ujęciom....

Domyślnie

Zgodze sie z poprzednikiem . Kadry to pierwsza rzecz ktora mnie zabila a raczej szczegoly na nich ktore zabraly caly wdziek. No i statyw to podstawa, przy takim oswietleniu, w sumie przy braku oswietlenia...

Domyślnie

2 i 5
    Piotr_ek powiedział w zasadzie to co chciałem napisać tylko przybrał ton nauczyciela. Zdjęcia nie wyglądają na pozowane ale relację z imprezy vide tytuł, więc nie może być mowy o pozowaniu. W obróbce pp można by te tułowie wystemplować i będzie git jak na fotorelację
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

Dzięki za wszystkie komentarze.

Zdjęcia nie są pozowane. W sali z bilardem był tłum więc ciężko było złapać pusty stół.
    Statywu nie miałem i myślę, że bardziej by przeszkadzał niż pomógł(ciągła zmiana pozycji) aparat opierałem o stół i myślę że zdjęcia aż tak bardzo poruszone nie są.
    Co do obróbki to po obejrzeniu na innym monitorze też skłaniam się ku temu żeby poprawić.

Pozdrawiam
    M.
    Marcin Czapla

Uprawnienia umieszczania postów