Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: 2 Światy

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa - Kabaty

Domyślnie 2 Światy

Zrobione w Gdańsku:

które lepsze?

1.

czy...

2.?

pozdrawiam!
    D300 i kilka szkieł. Ciągle się ucze

Domyślnie

ALe chodzi o tą panią czy o tego pana? A może o statek lub wystawę? Chociaż może ta ściana i te schody... hmmm. Robiłeś te zdjęcia tym D300?

Domyślnie

Zdjecie kiepskiej jakosci, temat i cel nie do konca jasny (mozna tylko podejrzewac). Nie zniechecaj sie, probuj dalej! Pozdr
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa - Kabaty

Domyślnie

Chodzi o Panią i Pana... statku nie udało mi się przesunąć niestety... Robiłem D300... stary obiektyw wymagał korekcji AF... ale wtedy jeszcze się*nie zorientowałem...
    Dobra, wracam do roboty
    D300 i kilka szkieł. Ciągle się ucze

Domyślnie

No dobrze - na drugim zdjęciu chłopek jest bez koloru. Ale co poeta miał na myśli?
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Nie każde zdjęcie może być "dziełem sztuki", dla mnie ważniejszy jest przekaz, a to zdjęcie skłania do chwilowej zadumy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woj111 Zobacz posta
    Nie każde zdjęcie może być "dziełem sztuki", dla mnie ważniejszy jest przekaz, a to zdjęcie skłania do chwilowej zadumy.
    Ale zadumy nad czym? Pani ze sklepu w przerwie na papierosa. Na dole facet oddaje sie byc moze swojemu hobby - lowi ryby. Jezeli zdjecie mialo pokazywac kontrast pomiedzy statusem spolecznym/warunkami zycia to moim zdaniem kadr jest nietrafiony - nie dotrzegam tu tych dwoch swiatow. Tak na szybko, wyobrazam sobie w tego rodzaju scenie np. biznesmena w garniturze Armaniego za 5 tys. euro przechodzacego obok bezdomnego lub cos w tym rodzaju. Tutaj nie widze jakiegos glebszego przekazu. Pozdrawiam
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Tutaj nie widze jakiegos glebszego przekazu. Pozdrawiam
    No cóż każdy widzi co chce

Domyślnie

chyba powinno to byc w żarcie, choć smutna prawda

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Otiv Zobacz posta
    chyba powinno to byc w żarcie, choć smutna prawda
    Ale gdzie tu widać smutną prawde? facet pojechal sobie na ryby. a moze ta kobieta to jego żona? on jest po pracy na rybach a zona jeszcze w pracy.
    podpis niezgodny z regulaminem

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów