plenerowo wczoraj pogoda nam nie dopisała, ale jeszcze przed deszczem kilka fotek popełniłem, oto jedna z nich...
pozdrawiam
Szukaj
plenerowo wczoraj pogoda nam nie dopisała, ale jeszcze przed deszczem kilka fotek popełniłem, oto jedna z nich...
pozdrawiam
badyle zbyt mocno zasłaniają twarz modelki.
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
w/g mnie fotografia ta jest słaba ..
- kadr niezdecydowany
- trawy zbyt agresywne- wręcz tną twarz modelki
- słabe światło
- tonacja brzydka
- ogólnie to wygłada jak byś fotografował te trawy a w kadr weszła modelka ..
reasumując nie podoba mi się
a mi sie pani podoba a trawska nie - takie zagmatwane oczy lataja po calym zdjeciu
mi się bardzo by podobało gdyby nie te trawy wchodzące na twarz, niepotrzebnie ją przekreślają
D70s, Nikkor 18-70G, Quantuum 300Ws, SB-900, blenda 5w1
niby to ludzie mówią, że najlepiej się rozmawia przy kawie, czy piwie, ja jednak jestem zdania że najlepiej rozmawia się przy aparacie
Mnie się podoba bo nie jest szablonowe, ma w sobie pazurek..
dzięki za komenty,
jeśli chodzi o zastrzeżenia to, jakby to powiedzieć, wymienione zostały elementy, które przeważyły o tym, że zamieściłem właśnie to zdjęcie
tonacja i kadr mi leżą, a traw miało być na twarzy więcej, ale żona była w szpilkach i nie dało się głębiej wejść
tak czy inaczej krytykę biorę sobie do serca i pozdrawiam
Mnie się zdecydowanie podoba, jedyne co moim skromnym by można tu zmienić to mina szanownej małżonki.
Świetne, sugestywne, wrażliwe i takie graficzne.
Adekwatna kompozycja.
Jedyne co mi przeszkadza, to pzioma trawa na ustach, burzy rytm.
Camera Obscura, DX, FX, XXX
Fajne![]()
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Skontaktuj się z nami