W Best Buy pokazaly sie karty z tej seri,bylem ogladalem ale sie nie zdecydowalemwiec nie doradze nic wiecej
![]()
Szukaj
W Best Buy pokazaly sie karty z tej seri,bylem ogladalem ale sie nie zdecydowalemwiec nie doradze nic wiecej
![]()
Czy może ktoś używa takiej karty: GoodRam 1GB x100
http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_k...am_SD_1GB_x100
Osiągi ma bardzo dobre jak za tą cenę. Firma jest polska i produkuje inne rodzaje pamięci, z których jest chwalona.
A gdzie wyczytałeś że ma dobrą opinię, firma ma zakład produkcyjny po sąsiedzku i nie polecałbym ich pamięci do zastosowań foto, co najwyżej jako Pendrive.Zamieszczone przez DeAlba
- ale to moje prywatne zdanie![]()
Np. w CHIP'ie ale to było o pamięciach do PC'ta. O tych SD za wiele nie wiadomo dlatego pytam.
Do PCeta "produkują" na dwa sposoby:Zamieszczone przez DeAlba
1) klejenie zakupionych chipów do płytek i sprzedaż jako pamięć
2) kupowanie gotowych pamięci i przeklejenia naklejek na Good...
Dlatego co seria to może być inna jakość, a mogę się wypowiedzieć na podstawie doświadczenia z pamięciami do serwerów HP i PeCetów.
Ja bym ci polecał coś bardziej oryginalnego do aparatu, jeżeli chcesz taniej to kup Kingstoma ale o tym na forum pisano juz nie raz.
w Rzeszowie kupiłem karte 1gb GoodRam x100 za 99zł, pisemna dożywotnia gwarancja, lepszy to chyba tylko SanDisk ale drogi jak jasna cholera
[quote="KECIF"]Widzę, że ludzie to desperaci. Jak już w serwerach goodram ląduje, a ludzie to kupują to boję się pomysleś co będzie jak dostanę taki serwer. Świat na psy schodzi...Zamieszczone przez DeAlba
Ja na Allegro kupiłem SanDiska 1GB Ultra II za 154zł, czasem można za 150zł upolować - niestety nie mam żadnej gwarancji, ale póki co (odpukać) karta spisuje się doskonale i zapewniam, że warto dopłacić do niejZamieszczone przez jacob85
Lepiej jednak szukać w sklepach internetowych - większa pewność niż na Allegro, a czasami dużo taniej niż w normalnych sklepach.
[quote="ruffio"]Zamieszczone przez KECIF
dokładnie, sam widziałem co się później działo z takim serwerem.
Dlatego nigdy bym tego nie wsadził do swojego body.
ja kupilem cos takiego: http://www.7dayshop.com/catalog/prod...ducts_id=99101
za ok. 80z£ i jak przyszlo poczta i rozpakowalem, okazalo sie, ze to Toshiba w srodku
Od... pukpuk bardzo fajnie dziala.
Cos jest w tej historii o malych raczkach chinskich dzieci...
Skontaktuj się z nami