Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 24

Wątek: d50 i SD 1GB

Domyślnie

W Best Buy pokazaly sie karty z tej seri,bylem ogladalem ale sie nie zdecydowalem wiec nie doradze nic wiecej

Domyślnie

Czy może ktoś używa takiej karty: GoodRam 1GB x100

http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_k...am_SD_1GB_x100

Osiągi ma bardzo dobre jak za tą cenę. Firma jest polska i produkuje inne rodzaje pamięci, z których jest chwalona.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DeAlba
    Czy może ktoś używa takiej karty: GoodRam 1GB x100

http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_k...am_SD_1GB_x100

Osiągi ma bardzo dobre jak za tą cenę. Firma jest polska i produkuje inne rodzaje pamięci, z których jest chwalona.
    A gdzie wyczytałeś że ma dobrą opinię, firma ma zakład produkcyjny po sąsiedzku i nie polecałbym ich pamięci do zastosowań foto, co najwyżej jako Pendrive.
    - ale to moje prywatne zdanie

Domyślnie

Np. w CHIP'ie ale to było o pamięciach do PC'ta. O tych SD za wiele nie wiadomo dlatego pytam.

Domyślnie

Np. w CHIP'ie ale to było o pamięciach do PC'ta. O tych SD za wiele nie wiadomo dlatego pytam.
    Do PCeta "produkują" na dwa sposoby:
    1) klejenie zakupionych chipów do płytek i sprzedaż jako pamięć
    2) kupowanie gotowych pamięci i przeklejenia naklejek na Good...

Dlatego co seria to może być inna jakość, a mogę się wypowiedzieć na podstawie doświadczenia z pamięciami do serwerów HP i PeCetów.
    Ja bym ci polecał coś bardziej oryginalnego do aparatu, jeżeli chcesz taniej to kup Kingstoma ale o tym na forum pisano juz nie raz.

Domyślnie

w Rzeszowie kupiłem karte 1gb GoodRam x100 za 99zł, pisemna dożywotnia gwarancja, lepszy to chyba tylko SanDisk ale drogi jak jasna cholera

Domyślnie

[quote="KECIF"]
    ...mogę się wypowiedzieć na podstawie doświadczenia z pamięciami do serwerów HP i PeCetów...
    Widzę, że ludzie to desperaci. Jak już w serwerach goodram ląduje, a ludzie to kupują to boję się pomysleś co będzie jak dostanę taki serwer. Świat na psy schodzi...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacob85
    lepszy to chyba tylko SanDisk ale drogi jak jasna cholera
    Ja na Allegro kupiłem SanDiska 1GB Ultra II za 154zł, czasem można za 150zł upolować - niestety nie mam żadnej gwarancji, ale póki co (odpukać) karta spisuje się doskonale i zapewniam, że warto dopłacić do niej Lepiej jednak szukać w sklepach internetowych - większa pewność niż na Allegro, a czasami dużo taniej niż w normalnych sklepach.
    kamilkoza.pl
    D750|N70-200|N24-120 + X-T1|35

Domyślnie

[quote="ruffio"]
    Cytat Zamieszczone przez KECIF
    ...mogę się wypowiedzieć na podstawie doświadczenia z pamięciami do serwerów HP i PeCetów...
    Widzę, że ludzie to desperaci. Jak już w serwerach goodram ląduje, a ludzie to kupują to boję się pomysleś co będzie jak dostanę taki serwer. Świat na psy schodzi...
    dokładnie, sam widziałem co się później działo z takim serwerem.
    Dlatego nigdy bym tego nie wsadził do swojego body.

Domyślnie

ja kupilem cos takiego: http://www.7dayshop.com/catalog/prod...ducts_id=99101
    za ok. 80z£ i jak przyszlo poczta i rozpakowalem, okazalo sie, ze to Toshiba w srodku
    Od... pukpuk bardzo fajnie dziala.
    Cos jest w tej historii o malych raczkach chinskich dzieci...

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów