Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Kornwalia

Domyślnie

Ciekawe kto przywalił gwiazdki, bo ja nie.

Smile

jak tylko uda mi się kupic telefon NIKON to na pewno zmienię a tak na poważnie, te zdjęcia robiłem na wakacjach jak jeszcze nie miałem Nikona a robiłem je samsungiem G800
    Nikoś D60 N 18-55, T AF 70-300 Canon robi dobre aparaty a Nikon zdjęcia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Ciekawe kto przywalił gwiazdki, bo ja nie.
    A dlaczego niby nie? pozdrawiam serdecznie Cię

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ANMI65 Zobacz posta
    A co powiecie na to, że zdjęcia robione telefonem
    Nie mam pojęcia jak on to zrobił, ale z EXIF wynika że zdjecie robione samsungiem G800 - telefonem komórkowym! On nie żartuje. Jak Ty to zrobiłeś? przyznaj się ;D
    Pentax *istDS

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez David012 Zobacz posta
    Nie mam pojęcia jak on to zrobił, ale z EXIF wynika że zdjecie robione samsungiem G800 - telefonem komórkowym! On nie żartuje. Jak Ty to zrobiłeś? przyznaj się ;D
    No normalnie, wyciągnąłem telefon z kieszeni i do przodu to są normalne fotki wakacyjne, szczerze po wakacjach jak wrzuciłem fotki na kompa to coś mnie ruszyło i chyba połknąłem bakcyla fotografii i chyba dobrze, bo do tej pory tyłka z fotela przed kompem nie chciało mi się ruszyć , a teraz po zakupie "PRAWDZIWEGO" aparatu nie mogę się doczekać kiedy będę miał wolne. Mam GIMP'a ale to chyba nie to (wcześniej używałem go do innych celów) i chyba muszę się zaopatrzyć w Photoshop'a co o tym myślicie ?

PaweleM
    Gość

Domyślnie

"""...i chyba połknąłem bakcyla fotografii i chyba dobrze, bo do tej pory tyłka z fotela przed kompem nie chciało mi się ruszyć , a teraz po zakupie "PRAWDZIWEGO" aparatu nie mogę się doczekać kiedy będę miał wolne."""

jakbym siebie czytal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pawcio_sztokholm Zobacz posta
    """...i chyba połknąłem bakcyla fotografii i chyba dobrze, bo do tej pory tyłka z fotela przed kompem nie chciało mi się ruszyć , a teraz po zakupie "PRAWDZIWEGO" aparatu nie mogę się doczekać kiedy będę miał wolne."""

jakbym siebie czytal
    A ja siebie ;D Prawdę mówiąc jeszcze w lipcu mimo pięknej pogody sedziałem przed komputerem, teraz jak siedze dłużej niż 30 min muszę odejść bo szkoda mi dnia, patrzę na zegarek i widzę jak czas mi ucieka.
    Pentax *istDS

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów