Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: red and blue

Domyślnie red and blue

nie zwyklem podawac zdjec na forum ale zaryzykuje tym razem. wszelkie baty przyjmuje z pokora

1.

2.
    Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.

Domyślnie

bardzo fajne.Drugie to ja osobiscie zrobil bym tak: mniej nieba, mniej wody, wiecej po bokach, bardziej panoramicznie i bylo by miodzio.

Domyślnie

A ja bym zrobil... chyba dokladnie to samo
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Pamiętam takie czasy gdy moderatorzy na tym forum bez skrupułów kasowali zdjęcia o rozmiarze większym niż 800 px na bok.
    Jak widać te piękne czasy minęły...

Domyślnie

ooo panie koniuszy.... piekne czasy nastana jak zdejmiesz swoj filtr nd 50 000 z szkla i zapodasz cos swierzego jak juz chcesz sie obrzucac blotem swoja droga o co ci chodzi? nie miesci ci sie na 14 calach czy co bo dopatruje sie tu zlosliwosci z niewiadomych powodow?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hallucinogen Zobacz posta
    ooo panie koniuszy.... piekne czasy nastana jak zdejmiesz swoj filtr nd 50 000 z szkla i zapodasz cos swierzego jak juz chcesz sie obrzucac blotem swoja droga o co ci chodzi? nie miesci ci sie na 14 calach czy co bo dopatruje sie tu zlosliwosci z niewiadomych powodow?
    Po pierwsze - nazwisko pisze się z wielkiej litery.
    Po drugie - zapodałem już coś świeŻego bez "filtra nd 50 000 z szkla".
    Po trzecie - nie mieści mi się bo nie mam 30 calowego monitora (14" też nie ).

Powody są wiadome - obowiązuje - a przynajmniej obowiązywało na forum 800 px. I tyle.

Domyślnie

"nie miesci ci sie na 14 calach czy co bo dopatruje sie tu zlosliwosci z niewiadomych powodow?"

W moim mniemaniu chodzi raczej o piksele, niz cale.
    W moich 15" tez sie nie miesci. W zasadzie nie robi mi to wiekszej roznicy, ale dobrze jest widziec, co sie komentuje.
    W tym przypadku spelnienie tego warunku nie zachodzi.

To tak na szybko.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

wystarczyloby ujac to troche grzeczniej bo styl wypowiedzi przez pana koniuszy przez duze K www.Koniuszy.costam zajezdza jadem. przykro mi ze nie doczytalem sie regulaminu o rozmiarze zalaczanych zdjec, nastepne beda poprawnie niestety edycja ogranicza sie do kilkunastu minut wiec obecnie musicie przebolec ewentualnie pojsc na skarge do modow z wnioskiem o skasowanie posta jak juz sie bawicie w przedszkole. buziaczki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hallucinogen Zobacz posta
    wystarczyloby ujac to troche grzeczniej bo styl wypowiedzi przez pana koniuszy przez duze K www.Koniuszy.costam zajezdza jadem.(...)
    Oh... zraniłem wrażliwego kulturalnego człowieka...

Czy szacowny kolega byłby na przyszłość łaskaw prostować swoje zdjęcia?
    Albowiem daje się zauważyć, iż zdjęcie nr1 jest po prostu krzywe...

Domyślnie

no masz racje,jest krzywe (dziekuje za konkretne podsumowanie zdjecia)

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów