Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
Podczas zakupu kryteria doboru karty grafiki miałem nieco inne - interesowało mnie, żeby była ATI Sapphire, i żeby miała chłodzenie pasywne, reszta nie interesowała mnie w najmniejszym stopniu. Dlatego oczywiście mi toto niestety nie chodzi i mam w związku z tym straszną ochotę wymienić grafikę na coś mocno dopasionego z dużą ilością RAM-u

Dzięki za hint z Gavotte - 3,25 GB to i tak świat, pracuje się znakomicie więc nie drążyłem tematu
Ale gdzieś tam czytałem że powinno działać z każdą kartą wspierająca DX9 więc nie jestem pewien jak to jest - ale i tak pytam z czystej ciekawości, no chyba że doczekam się w końcu pełnej wersji CSa do zastosowań niekomercyjnych.

Ech mnie w XP tak bolała ta utrata 1 GB (oczywiście z czystego ego), że nie mogłem przestać kombinować , jakbyś miał jakieś problemy z instalacją to pisz (ja wybrałem wielkość ramdysku 768 MB a on mi zrobił z całego niedostępnego obszaru o wielkości 980MB, natomiast jak wybrałem 1 GB to zabrał mi dodatkowo 100 mb ram, a jak nie wgrałem patcha na 4gb to zabrał mi cały gb z ramu)