Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: Ps cs4

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

istotnie... tak sie da...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    istotnie... tak sie da...
    Pobrałeś? u mnie pobrało tylko taki pliczek ADBESTAMCS4_LS1 o pojemności 1,17MB przy próbie uruchomienia wyskakuje błąd, Brak części archiwum pliku Adobe CS4 Master Collection. Aby wypakować Adobe CS4 Master Collection, wszystkie części muszą znaleźć się w tym samym folderze. Proszę wybrać wszystkie części

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Antonina Zobacz posta
    Pobrałeś? u mnie pobrało tylko taki pliczek ADBESTAMCS4_LS1 o pojemności 1,17MB przy próbie uruchomienia wyskakuje błąd
    No nie sadzisz chyba, ze plik o objetosci 1,17 MB moglby faktycznie byc "instalka" Photoshopa?! Musisz pobrac przeciez glowne archiwum. To co sciagnelas to tylko plik rozpakowujacy to, czego nie pobralas.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    No nie sadzisz chyba, ze plik o objetosci 1,17 MB moglby faktycznie byc "instalka" Photoshopa?! Musisz pobrac przeciez glowne archiwum. To co sciagnelas to tylko plik rozpakowujacy to, czego nie pobralas.
    Nie nie sądzę ale niektóre programy które pobierałam miały najpierw taki mały plik który po uruchomieniu sam się łączył i zaczynał pobieranie właściwego pliku
    P.S
    Czy ten nowy PS ma 5,4GB? pobieram właściwe archiwum?
    Ostatnio edytowane przez Antonina ; 20-10-2008 o 12:14

Domyślnie

Nie nie sądzę ale niektóre programy które pobierałam miały najpierw taki mały plik który po uruchomieniu sam się łączył i zaczynał pobieranie właściwego pliku
    Ale podalem przeciez linki do 2 plikow, nie po to przeciez zeby sobie wylosowac.

Czy ten nowy PS ma 5,4GB? pobieram właściwe archiwum?
    To jest caly CS4, nie tylko Photoshop.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Ale podalem przeciez linki do 2 plikow, nie po to przeciez zeby sobie wylosowac.

To jest caly CS4, nie tylko Photoshop.
    Dzięki idzie

Uprawnienia umieszczania postów