Zastanawiam się jak odbierzecie takie foto. Efekt zawdzięczam słońcu, podnoszącej się mgle no i wysokości. Pozdrawiam.
Szukaj
Zastanawiam się jak odbierzecie takie foto. Efekt zawdzięczam słońcu, podnoszącej się mgle no i wysokości. Pozdrawiam.
Piękne.
Ale...
Pewnie bym ciachnął prawą stronę (ten dymek).
Pozytywne w odbiorze. Fotka przyjemna...Zastanawiam się jak odbierzecie takie foto.![]()
Ogólnie muszę powiedziec/napisac, ze ostatnio masz chyba dobry czas na zdjecia - ja osobiscie lubie je ogladac.
To powyzej bardzo mi sie podoba z uwagii na swiatlo/mgle a zwlaszcza "warstwowosc".
Nie jestem przekonany co do stopnia "zaniebieszczenia" ..no nie wiem.
Byc moze solidne BW pieknie by podkreslilo warstwy?
Pzdr
Czesc, Serwus, Strzalka, Witka, Siema, Elo, Hej, Jak tam? - mowi Rafał
Pieknie wyszly te planyZgadzam sie z Nemethem, ze dymek po prawej jest zbedny.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Miód na moje serce. Jeszcze tylko połówka na niebo (dla równowagi) i będzie mistrzostwo. Bardzo lubię takie wieloplany gór...
Dymkowi mówimy ...nie.! Reszta prima.
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
Popieram przedmówcę. Niestety połówka na niebo jest niezbędna w podobnych sytuacjach - kontrasty między niebem a ziemią są o wiele większe niż za dnia - cienie w dolinach sprawiają, że jest niemal czarno, a góra bliska wypalenia. Sam robiłem coś podobnego również bez połówki i wyszedł mi czarny dół.Powyższa fotografia bardzo przyjemna
![]()
Skontaktuj się z nami