Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: aleksandra...

Domyślnie

Fajna obróbka i kolorki.POdoba się 1 i2
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

bardzo ciekawa sesyjka, gratuluję...

Domyślnie

jak dla mnie nr 2 i to ostatnie, reszta poza tym że technicznie super mi się nie podoba za bardzo.. no ew 4 jeszcze
    na nr 6 ta poza jakaś dziwna i ucięta stopa - ręka się omsknęła?
    na nr 5 obraz jednoznacznie mi się kojarzy z tym że miała kiepski dzień w 'pracy' - krok godny modelki na wybiegu, ale mina już gorzej

wiecej nie narzekam bo i tak lepszych nie potrafię

a jeszcze pytanko na koniec, jakim obiektywem robione?
    D70s, Nikkor 18-70G, Quantuum 300Ws, SB-900, blenda 5w1
    niby to ludzie mówią, że najlepiej się rozmawia przy kawie, czy piwie, ja jednak jestem zdania że najlepiej rozmawia się przy aparacie

Domyślnie

sigma 70-200 EX HSM II
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

No i proszę sigmą także uda się zrobić ostre fotki !
    Co do sesji to wszystko w kolorowych mi gra oprócz no tych wiszących gatek i IMHO w zdjęciu na tle szopy paska od płaszcza który strasznie skupia wzrok pewnie go wiatr zawinął.Sesyjka trzyma dobry klimat.

Domyślnie

taka dobitka... i mam prosbe.. co lepiej z pierwszych dwoch.. kolor czy bw ?
    1.
    2.
    3.
    4.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

Z tej nowej czwórki to numer 3 jest świetny - wogóle z całości najbardziej podobają mi się zdjęcia na tle tego czegoś drewnianego (płotu?)

Co do 1 i 2 - ja bym wybrał kolor - tylko wydaje mi się, że skóra wymaga tam lekkiej poprawy (jest za jasno) - tak żeby był bardziej zbliżony do tego co na pozostałych.

Domyślnie

ciekwie, dla mnie kolor
    "Widzisz, Macieju, dziwny jest ten świat – trzeba naprawdę kogoś wielkiego w dupę kopnąć, żeby się los do ciebie uśmiechnął."

Domyślnie

Najlepsze IMHO zdjęcie spośród wszystkich które zobaczyłem jest z postu 9go. Nie widać wiszących majtek no i jakoś tak więcej miejsca dla wyobraźni
    Zdjęcia mi się bardzo podobają mi kropka
    Proces twórczy:
    KTO PYTA WIELBŁĄDZI

Domyślnie

to ostatnie z pierwszej strony najmniej ciekawe. Wczesniejsze - super! pomijajac majtki... co tez mnie rozproszyly ...
    ikr

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów