Fajna obróbka i kolorki.POdoba się 1 i2
Szukaj
Fajna obróbka i kolorki.POdoba się 1 i2
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
bardzo ciekawa sesyjka, gratuluję...
jak dla mnie nr 2 i to ostatnie, reszta poza tym że technicznie super mi się nie podoba za bardzo.. no ew 4 jeszcze
na nr 6 ta poza jakaś dziwna i ucięta stopa - ręka się omsknęła?
na nr 5 obraz jednoznacznie mi się kojarzy z tym że miała kiepski dzień w 'pracy'- krok godny modelki na wybiegu, ale mina już gorzej
wiecej nie narzekam bo i tak lepszych nie potrafię
a jeszcze pytanko na koniec, jakim obiektywem robione?
D70s, Nikkor 18-70G, Quantuum 300Ws, SB-900, blenda 5w1
niby to ludzie mówią, że najlepiej się rozmawia przy kawie, czy piwie, ja jednak jestem zdania że najlepiej rozmawia się przy aparacie
sigma 70-200 EX HSM II
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
No i proszę sigmą także uda się zrobić ostre fotki !
Co do sesji to wszystko w kolorowych mi gra oprócz no tych wiszących gatek i IMHO w zdjęciu na tle szopy paska od płaszcza który strasznie skupia wzrok pewnie go wiatr zawinął.Sesyjka trzyma dobry klimat.
Z tej nowej czwórki to numer 3 jest świetny - wogóle z całości najbardziej podobają mi się zdjęcia na tle tego czegoś drewnianego (płotu?)
Co do 1 i 2 - ja bym wybrał kolor - tylko wydaje mi się, że skóra wymaga tam lekkiej poprawy (jest za jasno) - tak żeby był bardziej zbliżony do tego co na pozostałych.
ciekwie, dla mnie kolor![]()
"Widzisz, Macieju, dziwny jest ten świat – trzeba naprawdę kogoś wielkiego w dupę kopnąć, żeby się los do ciebie uśmiechnął."
Najlepsze IMHO zdjęcie spośród wszystkich które zobaczyłem jest z postu 9go. Nie widać wiszących majtek no i jakoś tak więcej miejsca dla wyobraźni
Zdjęcia mi się bardzo podobają mi kropka![]()
Proces twórczy:
KTO PYTA WIELBŁĄDZI
to ostatnie z pierwszej strony najmniej ciekawe. Wczesniejsze - super! pomijajac majtki... co tez mnie rozproszyly ...![]()
ikr
Skontaktuj się z nami