Szukaj
Podoba mi się Twój sposób chwytania światła w kadrze!
ładne światło, kontrast,kadrowanie,widać w tym przemijanie czasu...brawo![]()
Noooooo...! to jest to co sam bym chcial tam zrobic! gratulacjew koncu Marcin bedzie mial sie od kogo uczyc [i nie mowie tu o sobie - tzn nie ja jestem tym Marcinem :P]...
Jedyneczka jest doskonala! nic bym tu nie zmienial [no moze jedna rzecz - autorke na autora czyli mnie].
1 rewelka...choć może przyciachałbym trochę prawej
2 ładna...coś jakby WB się pokręciło, ale tylko nieco
3 ładna...być może ciut niższa perspektywa byłaby ciekawsza
4 bez zachwytu...zwłaszcza po pierwszych
Gratulacje...bardzo udany debiut![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
nie spodziewałam się aż tak pozytywnych komentarzy (nie zapeszając :P )
gdyby nie stock dalej nie wiedziałabym jak korzystać z pomiaru punktowego :P , widać że niezły z niego nauczyciel a i uczeń chyba pojętny![]()
Kocham takie światło , niestety nie potrafię "przelać" tego na matryce. Gratuluję i zazdroszcze.
Ppzdrawiam.
Zdjęcia są naprawdę niezłe
Pozdrawiam
Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog
Światło jest zdecydowanie największą zaletą tych zdjęć. Dodatkowo co mz warto zauważyć - dobrze, że pokazałaś to w kolorze bo większość zdjęć jakichkolwiek cmentarzy zazwyczaj jest w b/w. Udało Ci się uchwycić klimat i za to duży plus. Jednym słowem - debiut udany
Jedyne czego mi brakuje - z racji tego, że jesteśmy w kategorii Reportaż - to jakiegoś szerszego kadru.
Skontaktuj się z nami