Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Bańkowo

Domyślnie Bańkowo

Kolega stwierdził, że dobre do reklamy płynu do mycia naczyń
    1

2

3
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

2 przyjemna

Domyślnie

Fajne cieple fotki, podzielam zdanie przedpiszcy z tych trzech wybralbym dwojeczke.
    I'm a photographer, I make people immortal. What's Your superpower?

Domyślnie

sądzę że nie ma sensu dzielic tych zdjęć.. po całosci są dobre.. pozdrawiam
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

jeszcze jedno, które wcześniej się gdzieś zawieruszyło

Domyślnie

dwójeczka najlepsza, chociaż jeszcze mi tam czegoś brakuje, jakiegos wyeksponowania dziewczyny z tego wszystkiego, może trochę kontrastu i kolorów więcej?
    D70s, Nikkor 18-70G, Quantuum 300Ws, SB-900, blenda 5w1
    niby to ludzie mówią, że najlepiej się rozmawia przy kawie, czy piwie, ja jednak jestem zdania że najlepiej rozmawia się przy aparacie

Domyślnie

tak jak poprzednik 2 najlepsza i rzeczywiscie kolorki moglyby byc zywsze
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Domyślnie

po prostu Monika ma rację, ale w dwójce z kolei, modelka dość niekorzystnie wygląda z tego punktu widzenia. Troszkę nie podoba mi się linia policzka. Zwraca też uwagę szczególik w postaci wychodzącego spod sweterka kawałka białego materiału w dekolcie. Zdjęcie generalnie całkiem sympatyczne, choć wydaje się, że z całej sytuacji daloby się wycisnąć o wiele więcej. W szczególności kadr całkiem z profilu, z ostrością obejmującą też bańki, do tego chciałoby się kontrastowo bardziej, choć przy zdjęciach pod słońce, to prawie niewykonalne. Czwóreczka... zabrakło tu jakiegoś fajnego momentu, jakiejś bańki w dobrym punkcie, ostrej - robiącej to zdjęcie.

Domyślnie

podciągnąłem kontrast i rzeczywiście jest lepiej
    Jasne, że dałoby się wycisnąć więcej, ale mieliśmy dosłownie 2 minuty- z boku w wózku pół roczny Krzyś głodny jak wilk. Pierwsze koty za płoty, jeśli nadarzy się jeszcze okazja to będziemy z Justyną drążyli ten temat i nie omieszkam się Wam pochwalić

Domyślnie

Tak dla odmiany... Kiedyś przypadkowo i trochę na szybko, bo inaczej się nie dało, fotografowałem bańki - lekko inne i choć fotki przydałoby się obrobić jeszcze raz (niby nie tak dawno zdjęcia powstały, ale jednak troszkę już więcej umiem, a i to zabawa raczej była, a nie zdjęcia do pokazywania), to może jakieś natchnienie się tam znajdzie (i można się troszkę pośmiać być może): http://galeria.zgredek.net/v/mOSAd/R...bkowska/Banki/
    Widziałem też pamiętam na tym forum dobre fotki ślubne (z wesela z maszyną, która je robiła), też z motywem baniek, które pokazywały je w jakiś ciekawy sposób (ale to dawno strasznie było).

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów