Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Agnieszka

Domyślnie Agnieszka

Co sądzicie? :>

Domyślnie

sądzimy że masz ładną modelkę
    jedynka okij. choć widziałbym to jasniej i bardziej kontrastowo.
    nie wiem, czy nie poleciał Ci balans w kosmos...

dwójka zepsuta przez kulawy kadr. nie podoba mi się takie kadrowanie.
    pociąłeś niewiastę siekiera okrutnie. jednonożna?
    ale może wystarczy przekadrować fotkę (kadrowałbym wyżej), ale uroda kobiety rekompensuje te braki...
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Domyślnie

Nonnatus większość napisał, ja dodam, że na dwójce brak jednej nogi, a uśmiech mi się mniej podoba niż poważna mina. Zestaw kolorystyczny też bez entuzjazmu. Jedyneczka całkiem udana, choć twarz możnaby troszkę podgładzić, wyrównać i podretuszować idąc w kierunku glamour nawet. Nawet kadr jakby się udał

Domyślnie

dzięki za komenty, 2jka wyznacza nowy trend cięcia zdjęć, a 1dynka faktycznie jakby udana

Domyślnie

na jedyneczce bym coś zrobił z odrobiną zieleni pojawiajacą się w około lewego oka modelki, chyba że mi oczy kłamią bo monitor raczej nie albo to kwestia kompresji po prostu. Poza tym super

Na dwójce poza kadrem innym jeszcze bym widział większe nasycenie i kontrast liści w tle
    D70s, Nikkor 18-70G, Quantuum 300Ws, SB-900, blenda 5w1
    niby to ludzie mówią, że najlepiej się rozmawia przy kawie, czy piwie, ja jednak jestem zdania że najlepiej rozmawia się przy aparacie

Domyślnie

Jedynka świetna (choć WB też mam wrażenie nieznacznie uciekł w zieleń) - widzę w tym zdjęciu idealny materiał pod b/w.

Domyślnie

Kontynuując moją sugestię odnośnie b/w mam taką propozycję:

Nie mogłem się powstrzymać bo bardzo mi to zdjęcie pasuje i te oczy nie dają spokoju
    Jeśli nie pasuje i mam usunąć to daj znać.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Mińsk Mazowiecki

Domyślnie

Dla mnie modelka bardzo ładna... podpisuje się pod zastrzeżeniami co do dwójki... ale mam jedną dużą uwagę co do jedynki - czy wy nie widzicie jakiegoś takiego "budu" na twarzy... nie dosłownie oczywiście... ale to wygląda trochę jakby zdjęcie obnażyło niedociągnięcia w makijażu... na B&W elixa widać to jeszcze lepiej...

nie wiem... może to zamierzone (ale po zestawieniu tych dwóch zdjęć nie sądzę)... ale ja odnosze wrażenie - patrząc na jedynkę, że dwójka powinna być taka jak jedynka... tylko inaczej skadrowana.. i na dole znajdowałby się rozpalony koksownik... w scenerii "podmostowej"... Wszystko przez te "nieczystości" w makijażu/obróbce...(?)

Oczy piękne... modelka też zachwyca
    I can ride my bike with no handlebars...

Domyślnie

mi się jednak ta jedyneczka w kolorze bardziej podoba, może po prostu uwielbiam brązowe oczy
    a co do niedoróbek w makijażu to ja osobiście nic takiego nie widzę.. są tylko ew cienie na rysach twarzy, ale w miejscach, gdzie jak najbardziej moga być
    D70s, Nikkor 18-70G, Quantuum 300Ws, SB-900, blenda 5w1
    niby to ludzie mówią, że najlepiej się rozmawia przy kawie, czy piwie, ja jednak jestem zdania że najlepiej rozmawia się przy aparacie

Domyślnie

elix zdjęcie jak najbardziej może zostać , dzięki!
    Wydaje mi się, że wersja czarno biała obnażyła przede wszystkim kompresje pliku.

Gimmickz z koksownikiem dobry pomysł :>

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów