Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Domyślnie Na skraju świata - [Nemeth]

Witam

Tak to widzę na ścianie.

...
    tyle, że bez tytułu

pozdr.

Domyślnie

Nieobiektywny będę, bo długie czasy to akurat lubię.
    Podoba się

Domyślnie

Mi tez sie bardzo podoba, glownie za sprawa super nieba, ktore tutaj jest swietne, podczas gdy w ostatnich Twoich pracach bylo mniej interesujace.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Nie przepadam za dugimi czasami,ale tu woda jest ładna,cały dół,kamienie i niebo ofc...Jest to dobrze zrobione.To nie może żle wyglądać nawet przy tym białym dookoła ,z tytułem .......
    Pzdr
    Andrzej
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

No witam Wodnika Szuwarka Zdjęcie pasuje do reklam drukarek wielkoformatowych Epsona - dobrze ze widzisz je na scianie,
    na ekranie nie imponuje tak jak powinno ale to typ fotografii która trzeba ogladać w odpowiedniej skali - detal gra pierwsze skrzypce (te kamyczki) ...
    Zdjęcie trzyma wysoki poziom. Wybierz się gdzies w głąb lądu bo inaczej reumatyzm jak nic na starsze lata
    Pozdrawiam: Camrak
    Down Under - the place to be!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta

...Tak to widzę na ścianie...
    ja też to tak widzę na ścianie...
    udana fotka

Domyślnie

Nie jestem krytykiem, ani znawcą sztuk różnych, prace po prostu podobają się się albo nie. Rzadko komentowałem Twoje fotki, bo mi jakoś nie leżały choć technicznie były b. dobre. Ale Ta praca jest inna, dwuwymiarowa, posiada taki... uspokający klimat. Gdzieś z pogranicza BW i koloru. Zatrzymuje mój wzrok na dłuzej. Oglądam ją z przyjemnością.
    Pzdr.

Domyślnie

Całkiem fajna fota. Pozdrawia
    Nikon i parę szkiełek

Thumbs up

No i dobrze że to widzisz na ścianie
    Nikoś D60 N 18-55, T AF 70-300 Canon robi dobre aparaty a Nikon zdjęcia

Domyślnie

Ja dodam tylko że krzywo. Wszyskim karzesz prostować a sam 1mm prawa strona Ci poleciała.
    Co do reszty to świetnie wciąga. Myslę że rozmiar większy na papierze by był jeszcze bardziej wciągający.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów