Szukaj
Nieobiektywny będę, bo długie czasy to akurat lubię.
Podoba się
Mi tez sie bardzo podoba, glownie za sprawa super nieba, ktore tutaj jest swietne, podczas gdy w ostatnich Twoich pracach bylo mniej interesujace.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Nie przepadam za dugimi czasami,ale tu woda jest ładna,cały dół,kamienie i niebo ofc...Jest to dobrze zrobione.To nie może żle wyglądać nawet przy tym białym dookoła ,z tytułem .......
Pzdr
Andrzej
Pozdrawiam
Andrzej.
No witam Wodnika SzuwarkaZdjęcie pasuje do reklam drukarek wielkoformatowych Epsona - dobrze ze widzisz je na scianie,
na ekranie nie imponuje tak jak powinno ale to typ fotografii która trzeba ogladać w odpowiedniej skali - detal gra pierwsze skrzypce (te kamyczki) ...
Zdjęcie trzyma wysoki poziom. Wybierz się gdzies w głąb lądu bo inaczej reumatyzm jak nic na starsze lata![]()
Pozdrawiam: Camrak
Down Under - the place to be!
Nie jestem krytykiem, ani znawcą sztuk różnych, prace po prostu podobają się się albo nie. Rzadko komentowałem Twoje fotki, bo mi jakoś nie leżały choć technicznie były b. dobre. Ale Ta praca jest inna, dwuwymiarowa, posiada taki... uspokający klimat. Gdzieś z pogranicza BW i koloru. Zatrzymuje mój wzrok na dłuzej. Oglądam ją z przyjemnością.
Pzdr.
Całkiem fajna fota. Pozdrawia
Nikon i parę szkiełek
No i dobrze że to widzisz na ścianie![]()
Nikoś D60N 18-55, T AF 70-300 Canon robi dobre aparaty a Nikon zdjęcia
Ja dodam tylko że krzywo. Wszyskim karzesz prostować a sam 1mm prawa strona Ci poleciała.
Co do reszty to świetnie wciąga. Myslę że rozmiar większy na papierze by był jeszcze bardziej wciągający.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami