Close

Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Oborniki Wlkp.

Domyślnie Temat sesji - nogi

Kieruję pytanie do koleżanek zajmujących się fotografią, bo myślę, że ich wiedza dużo mi tu pomoże
    Otóż dostałem od znajomej zamówienie na sesję z jej udziałem w strojach biurowych i rekreacyjnych, a tematem przewodnim mają być jej fenomenalnej długości i zgrabne nogi. Jako że sesja ma się odbyć także i w plenerze pytanie brzmi w jakich rajstopach modelka będzie prezentowała się najlepiej, aby wydobyć całe piękno jej nóg, oraz zachować klasę i charakter zdjęć. Czy grube, cienkie, błyszczące itp. jakie najlepiej kolory pomogą wydobyć i pokazać piękno? Modelka zasypała mnie licznymi takimi pytaniami i nawet nie wiem co mam jej odpowiedzieć... Proszę o pomoc!
    Nikon D80 | Nikkor 18-200 3.5-5.6G AF-S VRII | Nikkor 105 2.8G VR | SB-800 | MB-D80 | GoldPhoto YH324C + YH410 | Lowepro D200AW

Domyślnie

Moja koleżanka chciałaby aby zrobiła zdjęcia jej 3 letniemu synkowi, który ma piękny uśmiech. Jak sądzisz, w jakim otoczeniu powinnam zrobić te zdjęcia aby wydobyć cały jego urok? Jak najkorzystniej ubrać dziecko? Lepiej będzie wyglądał w czapce czy z gołą główką?

Mam nadzieję, że rozumiesz co chciałam powiedzieć.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Uprawnienia umieszczania postów