Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Klaudia

Domyślnie Klaudia

co sadzicie o tych fotach?? zrobione podczas mojej wsumie 1 W PELNI SAMODZIELNEJ SESJI. sprzet to wypozyczony d70 18-70 i kilka lamp elfo. milego ogladania zycze i prosze o madre uwagi i komentarze

[ Dodano: Sro 21 Cze, 2006 ]
    1*

2*

Chwilowo tylko 2,pozniej beda nastepne. prosze o konstruktywne uwagi

[ Dodano: Sro 21 Cze, 2006 ]

poprawilem linki -sailor

Domyślnie

proponuje skorzystać z opcji szukaj, może ktoś już to lepiej ode mnie wytłumaczył.
    najpierw proponuję skorzystać z usług http://imageshack.us i skopiować któryś link dla forum i po prostu go wkleić w okienko tekstowe. Podgląd pozwoli Ci zobaczyć czy aby odpowiedni link wybrałeś.
    Nikon Coolpix 4800
    http://www.flickr.com/photos/zielonobrody/
    Someday we're all gonna grow springs the way this world is headed...

Domyślnie

samonośne z paskiem mi się jakos zawsze kłucą
    i po za troszke szerszym kadrem jakos #2 i #3 wyglądaja na to samo
    strasznie napięta ta Pani i nie musi chyba az tak srogo patrzeć bo to z resztą zdjęcia /subiektywna moja ocena / zupełnie nie współgra, ale co ja tam sie znam
    tak wogóle #1 najfajniejsza (chociaż zaraz pewnie będzie o fałdach na szyi , mnie to nie przeszkadza) tylko mogłaby się zdecydować, albo jest zła, albo uśmiechnięta
    The lens that falls is always the most expensive.

Domyślnie

spieta modelka nie byla,trzeba mi uwierzyc,2i 3 to to samo...nie wydaje mi sie aby srogo patrzyla \,bardziej zalezalo nam na odwaznym spojrzeniu.pozdrawiam,niebawem nastepne

Domyślnie

to przepraszam, nie zauważyłem, że odważne
    może jakby pochyliła głowę byłoby bardziej srogie, ale ja się wciąż śmieję, to zupełnie nie jestem specjalistą od takich spojrzeń
    The lens that falls is always the most expensive.

Domyślnie

Mam niemiłe wrażenie że robione było zbyt krótkim szkłem bo głowa jest zbyt duża a modelka wydaje siębyć strasznie niska. Co do jakości artystycznej to jest ok choć nie wyróżniają się niczym spośród tego typu ujęć zrobionych w pierwszym lepszym studio...
    Czy modelka zawsze musi się patrzeć prosto w obiektyw?
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

Al, nie wiem czy bylo zbyt krotkie,moze momentami tak,jednak przewazala ogniskowa w okolicach 70-100 mm. w tym wypadku raczej modelka musiala sie patrzec w obiektyw,za kilka chwile beda takie w ktorych patrz sie gdzie indziej,hehe. ja tam przerysowania glowy nie zauwazylem,jednak nie mowie ze go nie ma...To byla moja pierwsza w pelni samodzielna sesja,sprzet tez nowy i malo czasu,wiec nie nad wszystkim zapanowalem. Choc musze przyznac ze znajomy fotograf zawodowiec nic nie wspomnial mi o wadach technicznych,ale tutaj tez wychodza nasze gusta...

pozdrawiam

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wawa-Bydg-Tor

Domyślnie

Moje wrażnia są bardzo podobne do przedmówców...
    - wzrok srogi,
    - modelka optycznie skrócona. Wg mnie to przez połączenie kolorów ubioru lub jego elementów
    - i dodam, że ta czerwień tła dopełnia wrażenia... sesja z lat 80tych

Pozdrawiam
    50tka, sb600, 18-200 + zwykle brak pomysłu, czasu i umiejętności ;o)

Domyślnie

tidus, napisałem że się nie wyróżniają a nie że są złe. Jak na początek to jest całkiem sympatycznie ale nie zmienia to faktu że niedociągnięcia pozostają. Co do opini fotografów to przemilczmy to - na 12 studio jakie znam tylko w 1 gość wie co robi...

Pracuj dalej
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów