Cześć,
Pozwólcie, że pokażę wam taki oto portrecik przyszłej panny młodej Anety
pozdrawiam,
Szukaj
Cześć,
Pozwólcie, że pokażę wam taki oto portrecik przyszłej panny młodej Anety
pozdrawiam,
TymancjO /Tomasz Tomanek/
głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|"...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson
Jak zawsze super - kadr, światło, "ten moment"Co najwyżej zastanawiam się czy potrzebne są te dwa paluszki
Pozdrawiam.
jedynie tylko te palce troszkę rozpraszają,ale i tak jesteś super specem od światła.pozazdrościć![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Fakt. Palce niepotrzebne (albo od razu więcej - a tak wygląda na przypadek). Poza tym świetne.
Pusta torba team
BLOG
Hey,
Dzięki za opinie, co do palców też miałem wątpliwości, ale nie będe już ich retuszował - alea iacta est
Jeden z forumowych kolegów pytał o setup światła przy tym zdjeciu, pomyślałem, że wkleje tutaj a nuż się jeszcze komuś przyda do czegoś. (nie żebym uważał że to jakies odkrywcze jest czy co).
oto i to to
Pozdrawiam,
TymancjO /Tomasz Tomanek/
głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|"...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson
Bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia !!
Równi i równiejsi!
super
Schludne i poukładane, dobrze złapane, no i fajna dziewczyna. Podoba się.
wow ... wypasione zdjecie... moze rzeczywiscie palce troszku przeszkadzaja... ale tak tyci tyci![]()
Sympatyczny odbiór.
Skontaktuj się z nami