Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie DataBank - co z czym pracuje?

Witam.

Bardzo proszę o krótkie wymienienie banków pamięci, na jakich pracujecie. Najlepiej w kolejności:
    [databank] [dysk twardy] [zasilanie]
    oraz czy taki zestaw działa, czy są problemy.
    Bardzo proszę o nie rozwiązywanie tutaj problemów, chciałbym, żeby to była tylko treściwa lista sprzętu, gorąca dyskusja toczy się w wątku "Databank Digi Mate II".

Dzięki.
    www.mojefoty.com
    Jest: D200|SB-600|T17-50|N18-70|N70-300VR|N50 1.8D|Samyang 8mm|U-AX|K3|3xKenko
    Było: D50|D70s|N18-70|N70-210D|S17-70|S70-210/3.5-4.5|N300/4|Tair-3S|Panagor 2x|3xSoligor

Domyślnie

ITEC XDRIVE II z dyskiem Hitachi 40GB. Zasilanie z zasilacza, lub akumulatorka (wymiennego). Działa bez problemów.
    Pusta torba team
    BLOG

Domyślnie

Digi Mate II+ dysk Samsung 40GB zasilanie: zasilacz sieciowy lub akumulatorek (przy odrobinie chęci można wymienić .
    Też działa bez problemów.
    d200 z bandingiem i jakieś tam różne winietujące szkiełka z aberacjami i dystorsjami...

Domyślnie

Digimate III, dysk Hitachi 80 GB, zasilanie sieciowe lub wymienny aku. działa
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

DigiMate III + dysk Toshiba 40GB, wymienny akku, wszystko działa oprócz kopiowania z niego poprzez USB do kompa

Pozdrawiam
    Moshica
    Nikon i podróże ...

Domyślnie

digi mate II z samsungiem 40G i macintoshami.
    od ponad roku non stop i bez najmniejszych problemow
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Puławy/Wawa

Domyślnie

Welland 940 OTG + Seagate 40 GB + 4xAA/prąd z USB - sporo problemów; z wykrywaniem dysku przez kompy, przerwane transmisje po poruszeniu kabelkiem od zasilacza, wykonanie obudowy tandetne nie mówiąc o zasilaczu i futerale. NIE POLECAM

Domyślnie

Welland ME-600U2 OTG z dyskiem Toshiba 40GB. Działa bardzo dobrze już od prawie roku.
    D70s | N50/1.4D | T17-50/2.8 | N70-300G | Coolpix 5400 | SB-600

Domyślnie

Miałem Apacera 210 i z Samsungiem działał jak chciał - samo kpiowanie działało bez problemów - problem pojawiał się podczas połączania do kompa samej 210-tki - często znikała...
    Tak mnie to wpieniało że kupiłem laptoka
    Al "CAPONE" Bundy
    Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.

Domyślnie

DigiMate II-Plus dysk Fujitsu 60GB model MHT2060AT zero problemów przenoszone były pliki ponad dwudziesto GB nigdy nie zerwał połączenia zasilanie tylko przez USB

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów