Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: koniec lata

to
    Gość

Domyślnie koniec lata

Takie jeszcze z końcówki lata:

Pozdrawiam,
    Tomek

bombel
    Gość

Domyślnie

Już nieco standardowe (opatrzony kadr), ale bardzo przyjemne. Jeśli miałbym się czepić, to słońca w kadrze, można by było sobie podarować. Ale ogólnie wydźwięk całości bardzo smaczny.

to
    Gość

Domyślnie

Dziękuję. Miło to czytać

bombel
    Gość

Domyślnie

Acha - lubię takie proporcje. A ten kadr jest wręcz wymarzony do takich właśnie.

to
    Gość

Domyślnie

No to dogodziłem :P

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Na moje oko z tego zdjęcia można wyciągnąć o wiele więcej. Ładne światło i dobry kadr.

to
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Na moje oko z tego zdjęcia można wyciągnąć o wiele więcej. Ładne światło i dobry kadr.
    Piotrek, masz na myśli obróbkę? Nie chciałem tutaj zbyt naginać, żeby nie tracić delikatnej mgiełki.... ale gdybyś mógł, to prosiłbym Cię, abyś zademonstrował na "żywym organiźmie" Jeśli chcesz mogę dać coś mniej skompresowanego i większej rozdzielczości.

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr_ek Zobacz posta
    Pewnie tak, ale ilekroć tu wracam powiem co mi się rzuciło w oczy: bryła (czy plama, obojętne jak to powiedzieć) drzewa, foremna, okrągła, regularna, ładna po prostu i tło w postaci pasa ciemnego lasku, który jest umieszczony akurat tam, gdzie powinien. Dokładnie tam, gdzie najbardzoiej mi się podoba. Może to kwestioa przypadku, nie wnikam...

A teraz się wstydzę, bo ktoś mnie może teraz posadzić, że właśnie biorę i filozofuję - a sam się z rozbierania zdjęcia na strzępy śmiałem.

Ale przyznaj przynajmniej, że nie pisnąłem słówka o głębi przekazu i transcendencji holistycznej wizji drzewa.

Uprawnienia umieszczania postów