Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Weronika

Domyślnie Weronika

zapraszam - pierwsze próby w studio (za mocno nie kopcie) miałem wstawić do albumu - ale to chyba troszeczkę więcej aniżeli album ??????

Domyślnie

sympatyczne.... jedynie bialy sweterek "troche" sie z tłem zlewa tez kiedyds musze sie do studia wybrac pocwiczyc

Domyślnie

Coś bardzo nie tak z ostrością. Ta GO mocno sztuczna mi się wydaje... trochę tak jakby była przed oczami na nosie, za oczami na włosach, ale nie ma jej na samych oczach. Majstrowałeś coś przy niej? Poza tym tło... wygląda trochę jakbyś ręcznie wycinał postać. Ale za to światełko na samej twarzy ładne.
    pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez deoc Zobacz posta
    sympatyczne.... jedynie bialy sweterek "troche" sie z tłem zlewa tez kiedyds musze sie do studia wybrac pocwiczyc
    deoc - biel to symbol czystości i niewinnosci ,stad taki scenariusz

Sculptoris - z załozenia miało być miękko, hmmmm f8....

Domyślnie

dla mnie padłeś na obróbce - zmasakrowana skóra na kościach policzkowych

Domyślnie

Na kiepskim monitorze wygląda to tragicznie. Zobaczę w domu, może to kwestia przejść tonalnych. Ale inni też będą tak to widzieć. Coś jest nie tak z policzkami, do tego tło jakoś dziwnie wygląda, jakieś kasze, przepały, coś z kolorami generalnie. Fioletowe cienie na bluzce... hmm monitor, czy nie? Dowiem się za dwie godziny. Sam kadr i modelka - ok, choć trochę cięcie wpół motywu na bluzce psuje efekt.

Domyślnie

fotkę odszumiałem i prawdopodobnie to było przyczyną tych dziwnych plam , wstawiam fotkę tylko zmniejszona moze teraz trochę lepiej ?

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Zmniejszona wygląda korzystniej, strasznie podobają mi się te niewinne oczka
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

jejku jej, jaka ona jest śliczna!
    U mnie też na policzkach dziwne różowo-pomarańczowe plamy. Podobny odcień na włoskach. I tylko zmniejszone jest lepsze, ostrość się nie gubi. Ale robiłeś jej lepsze zdjęcia
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez motylanoga Zobacz posta
    jejku jej, jaka ona jest śliczna!
    U mnie też na policzkach dziwne różowo-pomarańczowe plamy. Podobny odcień na włoskach. I tylko zmniejszone jest lepsze, ostrość się nie gubi. Ale robiłeś jej lepsze zdjęcia
    no cóż, w studiu to troszeczkę inne warunki są, zajrzyj tutaj

http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=74670

pozdrawiam

Uprawnienia umieszczania postów